Wednesday, 29 June 2011

Nak Lego Majalah

Kalau ada sesiapa berminat nak beli majalah IN-TREND, EH, COSMOPOLITAN, RAPI, MIDI, MINGGUAN WANITA
Blh la beli dgn saya.
Masih dlm good condition spt baru (sy syg kan majalah2, tak suka rosak) &
ada juga yg masih belum di baca.

Ada dari tahun 2009 sehingga terkini.

  • Hard cover-  IN-TREND, EH, COSMOPOLITAN:  RM4 seunit
  • Soft cover- RAPI, MIDI, MINGGUAN WANITA:  RM3 seunit & 2unit ke atas jadi RM2.50seunit.
Kalau beli banyak, blh la kurang lagik.
If takde yang nak beli, as usual la akan dijual ke kedai buku terpakai eheh.

5 comments:

amirah said...

kita pun nk jual..nk beli tak? hehehe..

cik kodok said...

ahahah taknak :P

en_me said...

leh timbang kati tewww.. ehehe

nenektua said...

bagi aku pree je la wehhh. sedekah. ;-p

cik kodok said...

en.me- timbang kati rugi.. penah buat.. dpt singgit lebih je :-(

nenek- pree tu apa? ahahahhahahha!