Friday, 7 January 2011

Tukar je kpd BULETIN POLITIK!

Aku bukak BERITA 8PM sbb nak tgk berita semasa without cerita politik!
Tp setelah penat aku tunggu & tunggu & tunggu & tunggu.. sudahnya berita POLITIK je!
Ada la berita semasa psl masyarakat, eksiden, jenayah tp lambat la.. buat penat tggu je,
sdh nya aku tgk tv siries ke, kartun ke, discovery channel ke, travel ke haih!
So baik tukar nama kpd BERITA POLITIK @ BULETIN POLITIK je le!

Org tu burukkan org ni, org ni burukkan org tu.
Org tu tuduh org ni, org ni tuduh org tu.
So annoying!

Again aku rasa mcm nak MUNTAH CRAYON!

5 comments:

ezza erisa said...

tgk berita jam 7 ntv7 or jam 8 di tv9. it way better dari tv3. tv3 tu sbb berita dia sejam so dia kena sembang banyak. tv7 dan 9 setengah jam, pengisian dia lebih padat.

Anonymous said...

Biasalah, itu la namanya PROPAGANDA politik, kalau tak 'brainwash' org, susah la pengaruh nak kekal .. :D :D :D

cik kodok said...

cik ezzot- hoo ok nnti aku tgk berita ntv7 plak.. tak ajin lg aku tgk berita ntv7.
Tv9 ajin gok kade2.
Kalu buletin 5v3.. kena tgk antara 8.30-8.45baru la isu semasa huh.

anon- heheh rasa xperlu kot nak berpropaganda bagai.
Pengikut2nya tau la apa yg perlu buat or else.. letihhh :P

Wandy Infinity said...

Tu lah propaganda media berat sebelah. Media Tv3 ni kan milik UMNO. sebab tu nak kata dia betul semua dan pihak pembangkang semua buruk. apapun, jangan nilai pembangkang melalui media kerajaan dan jangan nilai kerajaan melalui media bn..

cik kodok said...

wandy infinity- biasa la tu strategi masing2 nak berkempen.

not interested sgt dgn politic.
tau la sapa yg nak dipangkah nanti.