Thursday, 6 January 2011

-senarai impian 2011-

Apa yg ku impi2kan utk thn 2011 ni?
Mari kita lihat!

1.  Treadmill-  
xkesah whut brand asal ada.  Ye lah kalo ari ujan, aku perlu juga exercise!
Aku kan addicted dgn running!  Mak aku kata, nnti aku transfer keje kat kg, dia sponsor la skit.. yahuuuu :P  (ye la, kalo kat KL.. nak sumbat kat mana?  kat parking keta muat la hihi).



2.  CROSSTRAINER-
Masa aku attend gym last year, trainer tu ckp benda ni bagus sbb ianya effective kat semua part of body kita.  Tp kalo xdpt ni xpe lah sbb yg penting nya treadmill dulu.  (aku rindu nak gym sgt2.. seriously.. mcm2 alat blh guna... pakwe2 trainer Fitness First kat Menara Manulife pon ansem2 hahahaahahah!)


3.  IPAD-
Walau ku xberapa tau sgt function nya (tak tahu blh belajar).. aku rasa mcm nak sbb kiut.. hahah boleh x?
Senang bwk pi sana pi sini.. sumbat dlm handbag pon blh!


4.  CONTEST TO FOLLOWERS-  
hahah boleh x jd wishlist?  Thn lps buat sekali je tu pon sbb baru blk dr dubai so ada le something nak bg.  Thn lps sape2 nak join boleh.
So this year special utk followers je.   If bkn followers merayu2an utk dpt adiah.. tidak akan dilayan.  So sila la jd followers dulu utk menang adiah moto ye? :D



4 je SENARAI IMPIAN aku.. hope at least 2 dr nya jd kenyataan.. amin!

5 comments:

shuweet said...

eh aku follower kan kan kan..hikhik

cik kodok said...

cik puan mimie- ko follow aku kat belog NAK-LETGO je.. bkn yg ni kekekeke.

comey_lote said...

aminnnn..semoga tercapai impian mu itu

aku tgk komen mu dlm entry lepas2 aku jawab sini je lah..kikiki

tae bo tu cardio workout jugok...combination of TAEkwando dgn BOxing...mmg best la...x la lembut mcm aerobic biasa tu

Mama izan said...

erm..samalah 1 impian awak tu..
tp sy nak beli yang samsung galaxy tab..kecik sket dr i pad cam sebesar tapak tgn..jom sama2 kita berusaha utk dapatkannya..chai yok

cik kodok said...

ida- wahahah jauh balasan mu,
sapa keno mai komen sini :P
hoo yo ko.. meme 1st time aku dgr teabo tu.
Ni lamo doh ko baru lg?

mama izan- td tgk iklan samsung galaxy tab.. mmg kiut la.. sy dh la peminat samsung ni.. kamera pon guna samsung hihi.