Thursday, 13 January 2011

Kasihan aku!

Lps jogging isnin lps, baru pasan yg sport shoes aku dah koyak rabak.
Xpsl2 kena beli baru.. dah la gaji lambat lg.
Aku tak ber'intention' sgt beli baru sbb duit tu aku blh guna masa gi travel obersi bln dpn :-(

Kena tggu gaji jgk!   Even aku ada beli kasut (gamba bwh) tp tu sneakers aa.. bkn sport shoes (even print SPORT kat kasut tu) :P
Gaji 12hari lg.. maka 12hari lg la xleh joggin.. yawnnn~

Akan ku borong sport shoes kat beijing 4 5pasang nnti.. stok utk 3 4tahun terus hahaha).

3 comments:

hana said...

huhu..
borong la tok sye skali ye...
=D

comey_lote said...

kasihan kamu...belilah yg murah dulu kalau tammo tggu..huhu

cik kodok said...

hana- hehe.

ida- xdey duit.. aku sgt2 bercatu nih... cukup2 make jah sapa gaji.
hahaha buleh dok? :P