Wednesday, 31 March 2010

Yg Aku Xjupe di Malaysia

Yg Aku Xjupe di Malaysia

Aku sebenarnya mcm xjupe brg2 dlm gambo yg aku tepek kat blog ni.
Semua brg2 di bwh ni ada dlm simpanan aku & mami aku tp nya kabel kamera aku kan patah so xbleh nak transfer gambo, maka aku amik kat website je la hehehhh.


Compact powder nivea + foundation (2 in 1)- 65dirham a.k.a RM57

Spanjang aku gi shopping complex/guardian/watson,
aku xpenah jupe compact powder & lipstic nivea nih!
Usually jupe lotion, pencuci muka & lip balm je.


Lipstick nivea (53dirham a.k.a RM47)

1st time aku jupe pon masa gi Emirates Mall @ Dubai aritu last day aku kat sana.
Looks interesting so aku suh mami aku beli.
Aku xbeli psl aku takot.. maklumle bibir aku ni manja sket, xblh pakai sebarangan.
Tp sekali bila beberapa kali pakai.. giler soft & aku blh pakai.. nyesal aku xbeli!


Bedak Yardley (15dirham a.k.a RM13)

Then bedak Yardley.
Masa kecik2 aku ske pakai bedak ni sbb wangi tp skang mcm ssh nak jupe kat mesia.
(aku baca kat tenet mcm ada kat jln mesjid india ke mana ntah, tp aku gi sana la kan masalahnya)... so mak aku beli 2botol hehe.


Shower Gel Camay (7dirham a.k.a RM6)

Gi kafor kat Oasis Mall (bkn Astro Oasis ok hihi)..
terjupe plaks shower gel Camay.
Dolu2 mmg ada sabun Camay kat mesia tp skang mcm xdok je?!
So aku beli la.. bau kopi ni hahhaha aku suke je bau org yg xsuke sgt ni :P
Shower gel pon beli kat dubai... bolehhhhhhhhh?!
Giler kentang memberatkan beg haha.




Guys, if terjumpa produk2 ni kat mesia.. nnti inform aiii ok? :-)


1 comment:

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.