Saturday, 27 March 2010

Wedding Meknor a.k.a Sir a.k.a Tuannur

Wedding Meknor a.k.a Sir a.k.a Tuannur
15/3/2010 (isnin)- kat kelate besa je kalo kawen weekday ni huhu.
Pasir Mas, Kelantan

Meknor in red kaler

Meknor dah kabbo dr akhir thn lps lg yg dia akan kawen bln 3 tp xsure date nya.
Bln 2 baru mekno bitau date which is kalo beli tix flight pon mmg dah mahal le,
++ nya buat dlm school break lah pulak kan?

Adiah aku yg paling besar hahah
Meknor yg request nak comforter + bedsheet design kartun.. boleh takkkk? :P
(tp aku pon suke kartun kueng3!)

Last2 si ezza decide suh blk dgn keta dia sbb dia pon nak blk kg dia terus kat besut sehingga akhir mggu... so it means.. aku kena blk kl dgn flight la hahaha lg aku suke psl
lately ni aku mmg xsuke duk dlm keta lama2.. so tired mehhh!
++ aku xdekkut nak beli tix flight even how much its costs wahaha.

So pd wedding day meknor tu.. as usual ezza dtg umah aku dr besut (padahal dia dah tedo semalam kat umah aku.. tggu ajo lah bermalam 1mlm agik huhu).

Us.. my mommy & ezza

Janji nak gi 12tghari psl nya xtau jln lah hape lah.
Tp as usual le aku kalo blk kg, mana penah lekat kat umah.
Ada je program dgn mami aku.
Blh dikatakan tiap2 ari akan kuar hehe.
(dats y bile ezza kata dia blk kg ngadap tv je, siap wat blk smart card astro...
aku plak xkuasa wat blk psl nya yg mini package kat kg tu pon aku xsempat nak tgk ekekekek).

Me & my mommy.
Jenuh aku tarik mak aku bergambo.. katanya xnak psl buat apa nak naik pelamin org? heheh.

Maka 1.15pm baru bertolak.
Mommy aku le guide jln sbb aku mmg xtau langsung jln2 kat kelate tu heh.
Dkt je rupa2nya umah kami.. ampeh btol! :))

Kami lagik
(time ni org semua tgk.. pergh giler malu aku.. tu blom aku yg jd pengantin lg tu wakakka)

Smpai2 je nampak pengantin pempuan MEGHOHHH MENGHELIPPPP~
Giler merah uuu! Mak meknor kenal lagik aku walau baru sekali jupe,
tu pon ntah thn bile.. kagum btol aku hihi.

Sape lg over? Aku ke meknor? :))

Rupa2nya masa smpai tu, dorg dah sanding kul 11.30pg.
Cis mekno kata lps zuhur.. kuciwa aku tau?
Sempat la jupe pengantin laki which is malu2 kucing lah pulak kan?
Maka xde la gambo dgn pengantin laki huhu.

Dgn muka xmalunya bergambo atas katil pengantin ngaaa

Kitorg buat umah meknor mcm umah snd.. posing2 plak ngalahkan pengantin.
ahahah pedehal? Bile lg aku nak kacau mejlis org kan? :))

Yea akhirnya dpt gak bergambar atas pelamin without "putera kodok" haha

Kami mcm besa la bergambar bagai, atas pelamin lah, atas katil pengantin lah bagai.
Masa mkn tu, mekno slumber giler mai lepak2 dgn kitorg.. mmg xcontrol langsung..
giler ganas huahauah.. xpe2.. slumber sudah la kan? :))

Last picas sebelom pulang.

Lps lepak & suh adik2 mekno tlg amik gamba,

maka sdh masa utk kami beransur.. ntah bile lah plak blh jupe meknor nih.
Lps ni jauh le dia berulang ke opis sbb dia akan pindah ke tanah merah.

Anyway.. selamat pengantin baru le utk mereka dua :D
Tinggallah aku sorg je lg yg tinggal xkawen2 dr kesemua bdk2 kelas aku kat uitm huhu pasrah je aku hahah.

6 comments:

whooz said...

bakpo panggil dia SIR?

Anonymous said...

bukan pindah tanah merah ler cik fida....pindoh ko pasir puteh...hahahahaha!!!!!

deidaa said...

-huz- nama dia kan start dgn TUAN.
So klasmet aku besa la tukarkan TUAN tu kpd b.i... jd lah SIR hahaha.
SIR NURFADHLINA.. blhhhh? :))


-mekno- ciss baca rupanya blog aku neh!
Oh pasir puteh.. silap, ore lain kot duk tanah meroh wehehe.
Best mu mlm2 tedo? :))

Y@ZeD@ said...

meknor, mana nye gambor laki ko! nak gak nengok...cissss, sorok laki bakpe gak??

pided,
best ek dpt g wedding kawan2.. tul ke ko sorg je budak class kita yg lom kawen?? jap, aku nak refresh!

greentea said...

dah kawen tuannur...tahniah

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.