Tuesday, 29 December 2009

Puzzle! Muzzle! Dizzy!


Arituh gi MPH dgn mak aku.
Sj pusing2.. tetiba terjumpa buku puzzle neh!

Interesting!
RM5.90 je seketui- pocket size.

SUDOKU & SEARCH A WORD

Maka aku beli la 2ketui iaitu SUDOKU & SEARCH A WORD.
Nampak je senang, tp pyh okeh SEARCH A WORD tu!
Sakit pale aku cari word :))
Mmg ralit buat ni, kat public.. mmg aku xpandang org dah :P

Antara puzzle SEARCH A WORD yg dah aku settle kan- xtgk jawapan kat belakang, cari smpai dpt :D

SUDOKU tu bnyak slh lah, last2 sekali aku tgk jawapan je @ the back tu hahaha.
Even novice.. pyh weh! Ke @ sbb mmg aku lembab dgn no. tatau la kan? hahah!

(sometimes pale aku sakit bila buat puzzle ni isk3!)


6 comments:

ezza erisa said...

mek, mid month neh ada perancangan nak gi berkelah kat lubuk petai (area lebih kurang tempat yg kita gi gunung datok tu).

tapi katanya cantik dan takde org. tambahan lak kena jalan dulu (ala-ala hiking) 30mins baru sampai ke situ. jom pergi nak? dah lama tak beraktiviti riadah kita neh... huhuhuh

deidaa said...

Brapa hb weh?
15/1 mok aku mai sini doh..
16-17/1 sibuk nok belli bare nok wat gi dubai pulok huhu.

Kalu mggu sebelom tu buleh la gi.
Dok ajin dgr lg aku lubuk petai.
Lamo doh tok jalle jauh masuk utan nih.. ntoh2 takdok stamina doh huhuh.
Sapo lg gi?

ezza erisa said...

16 dgn 17. either one.. or tak jadi langsung. depend pada penganjur. sbb tu aku cakap perancangan. hahaha

firdaus dan geng2 silat dia je. pehtu aku tinggal comment kat blog si huz tapi dia belum reply lagik. minggu sebelum tu mean minggu depan dah la mek.. :P which is tak sempat kot pasal dekat sgt. huhuhu. tunggu mu balik la buat aktiviti riadah yg lain..huhuhuh.

deidaa said...

16 @ 17... meme aku xleh gi la jwbnyo.. nok keno nyekeh ke mok aku gamoknya kalu gi gok :P

Hoo agok doh musti dgn firdaus mu psl kat n.9 :D
Harus mu buat mee goreng lg :D
kalu mu gi dgn lelain, kempunan la aku jwb nyo huwaaa!

Mggu ni aku pree weh, takdok hiking ko.. berzaman doh tok gi :))

ezza erisa said...

google google... aku on je kalu ada tempat.. hohohooh.

Anonymous said...

Aber argumentiere ich, dass entweder Match-Methode, schmuck thomas sabo die Partner sollten die Integration zwischen kulturellen thomas sabo glaube liebe hoffnung Ressourcen zu betonen, nach dem Markt und ihre jeweiligen Vorteile, entwickelte eine bestimmte thomas sabo shop geografische Gebiete oder Kundengruppen, den Vorteil der thomas sabo charm Kulturphilosophie andpandora Schmuck psychologischen Vorteil des Geistes angebote thomas sabo der Pandora Unternehmen Kultur. Regionale Kultur, der nationalen Kultur anhänger thomas sabo und der westlichen Kultur, die Kombination der traditionellen schmuck thomas sabo ketten Kultur, mit der modernen klassischen Kultur, thomas sabo schmuck Unternehmenskultur, kulturellen Bereich, etc., thomas sabo ohrringe abschattende Kombination aus neuen Kapazitäten und Pandora braeletproduct thomas sabo schmuck günstig Entwicklung kombiniert.