Sunday, 13 December 2009

Sesat di LRT Masjid Jamek? Hhuhhh!

12/12/2009 (sabtu).
11.45pg- 4.15pm

Kegigihan melanda.
Lps lumba lari, terus blk umah.. mandi2 & shoot gi masjid india psl aku
dah jnji dgn opismet aku (ija & kak nor) since last monday lg.

Aku suke giler blue turkoise ni :D

Jnji 11pg tp event aku tak terduga which is abis lambat.
Dah la aku sound k.nor kata "11.30pg korang xde sy blk!"
Skali aku yg paling lambat smpai which is 11.45pg daaa hihi malu giler aku :P

Agak2 kalo pakai tudung camni gi opeh, vougue tak? :P

Smpai lrt masjid jamek, aku lost psl dorg suh gi ke MASJID INDIA which is aku tau gi dr sogo je..
dari lrt mmg aku xtau :P
3 4x calling2 2org tu suh dorg guide where i must go.
Last2 kak nor kata "akak gi amik deidaa la" wakkakak gilo aku bley lost kat situ :))

Bajet cun.. porahhh deidaaa :D

Bnyak tempat la gi survey baju tunang.
Dr masjid india, semua house, kedai madras, jakel semua2 tu.

Antara kain lace yg chantek2 semua.
Aku ada 1kaler pink yg aku beli kat dubai.. nak buat mende pon aku tatau hahaha~

Kat SEMUA HOUSE tu ija survey brg2 utk hantaran.
Tp xbeli pon lg susah katanya nak balik ganung dgn brg2 tu dgn bas.

Ni le kain lace tunang yg opismet aku beli.
Aku xsuke psl too simple tp dia nak pakai gi opis skali.. ok le kot.
(ceh mcm aku je nak tunang yg aku ckp tak suke tu wkakakak)

Last2 beli baju tunang dia je kat kedai MADRAS di jln masjid india.
Tema utk laki: maroon.
Tema opismet aku: biru @ pink.

As usual la aku enterprem & eksited lebih wekekek!
(gambo dorg mls letak psl semua gambo kandid) :P


4 comments:

comey_lote said...

jgn la wat lap ingus kain org tu...hahaha
cantik ah lace2 tuh..
paling kelako dr lrt masjid jamek tuh demo sesat..kawe rasa kawe igt lagi jln area2 situ...

deidaa said...

Xlap ingus.. tp ado la taik idung ado la teppek skit kat kain tu wekekekk gilo pencemar alam :))

Ingt nok gi nge keto, tp saing kato jimat gi dgn lrt (meme pong).
Terer ah ore oversea blh ingt masjid jamek ni ekekek.

Akoo dilahirkan utk sesat kot? :))
(bkn sesat dlm kehidupan ye.. lain tu) :P

shuweet said...

meh..aku wondering sempat jugak ko bercamwhoring kat tempat soping tu kan..sape la kekdahnyer yang amik gambo mu itew...santik2 kain...

deidaa said...

-mimie- hahah opismet aku le yg snap tu :P
Tp kitorg xamik gambo together pon :P

Tu ah aku terguda tgk kain2 tu huwaaa :((