Wednesday, 22 July 2009

Sounvenir From Dubai 2nd Edition :D

Sounvenir From Dubai 2nd Edition :D

Heheheh again aku dpt souvenir dr abe & ahkak ipar aku.
Mereka balik dr dubai so dpt la penangan.. opsss buah tgn nya :D

Shawls biru [aaa xsure nak pakai dgn baju mana sbb baju aku bnyak kaler turkoise, xde biru heh.]
Shawls polka dot [as usual pakai dgn tshirt itam / cream @ cakelat ah ni] :D


Perfume dr abe aku: Love [Nina Ricci]- latest product.. kuar thn 2009 hehehh.
Tp 4sure la aku syg nak pakai sgt neh
[alangkan RedDelicous beli 2thn lps pon xabis lg,
psl yg tu aku paling suke, bau yg sesuai utk goda pacar wakakakak]

Time kacihhhh :p


Sekian :D


7 comments:

Y@ZeD@ said...

aku pun ada nina ricci epal tuhh..!! harummmm kann... :)

comey_lote said...

nina nih besh bau dia tp yg love nih aku belom pernah bau..yg aku pernah bau Nina by Nina Ricci dgn Pretty Nina...besh gilerrr
tp aku takut la nak mintak beli nanti kene pancung pasal perfume aku byk lagi...huhuhu

deidaa said...

-mekde viva- mmg harummmm :D
Sayang nak pakai manyak2 kali.


-cik mek ida yg comey lote ke?- Pretty nina besh eh? nak kena beli seketul nih :P
Ala xyah takot2, perfume denun kang muroh2 je.
Kabbo ke semme, tiap2 ari.. perfume musti la lain2.. geheheh!

comey_lote said...

babe, aku dah ade 9 botol...(perlu ke aku tulis nama2 perfume aku kat sini?-kalau perlu sila nyatakan)
skang aku tgh usha handbag...
kang aku mintak perfume tak dpt handbag pulak...huhuhu
mekda takpe, hbag dpt, perfume dpt sbb dia yg keje...kalau kat mesia pun dia dpt dua2 sbb dia turut sama keje..aku ni apalah, surirumah cabuk jer
p/s:cik mek ida ni screen name aje comeylote..orgnye biasa2 je..(aku tak seperasan mekda..wakakaka)

deidaa said...

-cik mek comey- hooo 9botol,
tp denun semua perfume murah2,
xdok hal le nak beli sbulan bnyak2 botol pon :D
List? Harusssss-- sila list
[blh la tiru beli kihkih]

Usha beg gapo weh?
Fendi?
Salvatore Ferragamore?
LV? Ko Gucci?
Harus la branded nih...
besanya ore duk luar negara,
jeling pon toksir doh kat beg2 cap ayam ni.
Betol dok fakta ni? Ko auta? :p

Mekde comey tang idung je kot
psl dia duk puji diri sokmo hahahahaha :))

comey_lote said...

aku ada perfume hok biasa2 jah...ore org ramai2 pakai

Juicy Couture by Juicy Couture
Oceanus - Bodyshop
L'eau d'issey - Issey Miyake
Tommy Girl - T.Hilfiger
Forever and Ever - Dior
Touch of Pink - Lacoste
Be Delicious - DKNY
Sexy grafitti - Escada (nih besh gilerrr tp takdok jual doh, limited edition 6 tahun dulu...aku ada lagi sikiiit jah sayang nk perabis!)
Very Irresistable - Givenchy (nih MIA aku tok tau dok mano)

touch of pink tuh tok sedap sgt bau dio..tp laki aku beli baut surprise tahun lepas, aku pakai je lah..

antara perfume lain yg aku cadangkan kalu mu nk beli ialah:
Red Delicious, Magnifique (memey laaa magnifique bau dio!!) nge madmoiselle coco chanel (tp aku raso masih belum mampu nok beli magnifique ngan coco tuh..huhuhu)

deidaa said...

-mek comey- hoh banyok nye.
Nak kena survey gak ah bau2 perfume tu kat kaunter. Reject ah touch of pink tu sbb kata xbest :p
& dlm lists tu ada bau vanila dok?
Sbb xgemar bau vanila.. penin palo heh!

Yeah u r rite.. Red Delicious tu mmg mabeles [ado tulis kat entry tu.. must tak baco hihi]. Saye nak pakai sgt sbb bau beshhhhh :D

Huii bukan kaaa denun perfume murah2?
Goda2 la semme belikan :D