Friday, 17 July 2009

Balik Kampung Yeaaaa

Balik Kampung Yeaaa [18-22/7/2009]

2bln xblk kg akhirnya aku blk kg.
Plan bln 8 tp dah abe aku blk gak dgn familinya,
maka aku follow le gak :D

KUL-KBR: 18/7/2009 [Saturday],
6.25pm



KBR-KUL: 22/7/2009 [Wednesday],
3pm


Means aku amik coti 3ari lah.
Xleh lama2, coti sikit ajork....
simpan utk raya, camping & ry aji :p
[blk kg kali ni rasa mcm mls nak wat blk lappy,
taip siap2 aje lah entry utk date2 yg aku xonline tu hehe]

Korang nak kirem budu x? Hihi!

3 comments:

Y@ZeD@ said...

nak nak nakkkkkkkkk budu..!! ko pos ehh???
serunding sekali.... hahahaha


** eh, kapalterbang airasia tuhh chumel la..!! sobenier leh?? aku tak penah naik air asia pung!

deidaa said...

- mekde: ahahah siyes ke x nih nak budu?
Bkn ke budu xtahan lama?
Refer to our conversation last nite,
ko nak skali dgn beskuk raya.
Budu blh simpan smpai sebulan lebih ke? ekkekeek gile aa aku snd pon xtau :p

Gambo kapaltubang air asia tuh,
aku cilok dr website lain kekekek.
Air asia sama je dgn MAS.. xde beza,
nama je lain.. cuma xde la makanan pree.. kalo nak, musti byr ngaaa.

Emy said...

budu sedap mcm mcm mn?? best ker??