Thursday, 9 July 2009

I Like Him [badly]- ouchhh!

I Like Him [badly]- ouchhh!

  • it's sudden
  • xde sbb aku suke, sbb MMG TIBA2 SUKA- blh x? :p [acceli slh 1sbbnya mmg slalu jupe, tu aje la kot!]
  • bkn kategori kwn tp "kategori lain"
  • TALK WHEN NEEDED
Tu je la kot, xleh lebey2.. kang kantoi :D

Sangap!
  • rasa nak ckp even say "hi" & "bye2"
  • dulu2 aku mmg lari dr jmpa dia, bila pk2 blk, smpai bile aku nak larinya? Bkn dia tau pon so aku wat mcm besa je laaa.
-

Oh gilenya aku, aku suke him badly.
Camne ekkkk? Gimme the solution please :-(

3 comments:

whooz said...

ajak dia join outdoor xtvt kita .. hahahhah :P

ezza erisa said...

apa susah.... pergi depan dia..buat2 cari something...lepas tu dia tanya cari apa...

cakap la cari mende jatuh...

kalu dia tanya apa yang jatuh

reply 'jatuh cinta' hahahah

pehtu lari laju2 pehtu buat2 terjatuh..pehtu cakap kuat2..tgk saya jatuh lagi...kkakak

dialog memang senang...tapi nak buat tu yg payah..ahaks

deidaa said...

-whooz- ahahha xde maknanya,
body "sedap2" rasanya mcm xminat je aktiviti lasak ni :))


-cik erisa- mcm penah ku dgr tips itu! :D
Mu gile hape?
Aku kan menggelabah xhengat kalo dia ada
[obvious wooo, kwn2 aku pon tnya bakpe dgn aku] :))

Eleh.. try mu kat tempat aku,
apa rasa?
Rasa mangga la kan? =))