Thursday, 2 July 2009

Lumba Larik- Shape Nite Run 2009

Lumba Larik- Shape Nite Run 2009

1st time aku join race ni.
As usual la dgn Ezza.

Promo

Aritu nak join yg Standard Charted KL Marathon,
tp sbb dpt sambutan yg agak luarbiasa,
closing date CLOSED sebulan lebih awl dr CLOSING DATE
yg sebetulnya, blh x? Sian kitorg :-(


Maka utk lps kan gian,
cpt2 register utk yg SHAPE ni..
mlm2 lak lari nya tu huahuahua!

Aku kategori - ahahah!

Mula2 ingt nak join yg 11.5km tu,
tp bila pk2 blk.. aku lari 10km pon semput,
so better start sikit dulu la kan? :p
[dah tau xmenang, yg penting join hihi]


Gudibeg yg bakal aku dpt :D

Nak kena training lari mlm ni hehe!
Kena bwk torchligth kot ahaks!


5 comments:

whooz said...

alaaa aku tak sempat nak register :P
lari malam tuh, syoknye

deidaa said...

Ko ni mmg la huzzzzz!
Kalo x.. blh lari beramai2!

Tp mcm Siemens Run tu..
dah close pon tup2 bukak balik
sbb ramai yg request thehehehe!

Y@ZeD@ said...

yuhuuuuu.. kagum ai taw..!!

respek ler kt ko..!!

whooz said...

haihh aku siap email tau kat organizer..diorg reply dah tutup dah..siap offer aku utk siemens dan larian hari antidadah kot .. hehhehe

aku nak yg lari malam2..huaaaaaa!

deidaa said...

-mekde aviva- respek je ke?
Kasi la duit kalo respek kekekek!


-huzz- lari mlm2 sejuk sket,
xbertambah itam hihi.
Ala try ah dulu yg simens run tuh,
3.5km je.. ko join, aku join psl si ezza xjoin ekekkeke.