Tuesday, 14 July 2009

Adiah Befday Delay & souvenir :D

Adiah befday delay & souvenir :D


Blh x befday aku bln March tp nya aku dpt adiah bln Julai?
4bln delay tu :))
Mcm2 hal yg menghalang utk jmpa.

Shawl from k.hana hirokawa

Dolu2 rajin gak aku gi umah k.hana,
tp lps je MC aku bnyak nau aktiviti maka susah nak jmpa.

Last2 dpt pd Sabtu lps setelah k. hana paksa aku join gath CARI.COM.
Aku gi last menit, tu pon lps dorg dah abis mkn semua kakakkaak!

Aku pon bg gak k. hana iaitu Perfume Channel & kain tudung hehe.


Gelang from ofismet yg blk Sabah :D

Arini pulaks opismet aku blk dr kg dia kat Sabah
Dan dia telah baik atinya memberikan semua staff pempuan bahagian aku gelang kristal neh.
[adala 16org].
Mcm besala semua pakat berebut.. aku jd org last2
[segan aa aku nak gi berebut, mcm kanak2 ria je-- dlm ati mmg la nak berebut gak ekekekke].

Sebbaik ada kaler feberet aku nih- biru turkoise,
aku amik terus tanpa pk panjang :D
Time kacih utk inchek Nuar.

Weekend ni aku blk kg, hape mende aku nak bg?
Etok ke, akok ke, budu ke.. bolehhhh? Hihi!
[xde aaa... aku xberkira pom] :p


3 comments:

Anonymous said...

Selalu je diedaa ni dapat hadiah,
murah rezeki :)
-angah-

deidaa said...

hEhehe tu la,
xmau hulur kat saya ke? ihiks! :D

Anonymous said...

tak muat ndak hulur :D
-angah-