Sunday, 19 July 2009

Aku Gemokkkkk!

Aku Gemokkkk!

Kat opeh aritu, camne ntah borak2 psl healthy life ni le.
Aku kata le aku gemok.

Then opismet aku tu ckp "gemok ape gak k.fida? Xgemok pon, ok la tu!"

Hok aloh, mereka sokmo2 nya mcmgitu.
Biasala manusia xpenah puas dgn apa yg mereka ada
[aku ckp aku la tu]
Berat aku: 50-51kg
Tinggi: 153cm
BMI: 21.4-21.8 [normal BMI is 18.5- 24.9]

Aku xdiet pon acceli, cuma kontrol mkn & exercise.
But since aku sakit smula ni, xde la aku exercise,
maka aku pon jd lemau & lembik mcm kodok isk3!

Aku target 45kg dr bln 3 tp xtercapai smpai skang.. miahahah!
[I STRESSED AGAIN: I'M NOT IN DIET COZ MY HOBBY IS EATING!] :))


7 comments:

comey_lote said...

aku pun eating machine gok...eh mu sakit smula??sakit gapo?

Jiejah said...

ko jgnnnnn...nt jadik mcm ally mcbeal kang..haaaa hayorkkkkkk tataw!!!

deidaa said...

-comey lotey- mek tok gumuk xpo la nok jd mesin makane pong :p
Sakit psl ektip tlajok,
pingge duk nyucuk2 sakit wooo :((


-jiejah gojes- eh aku xde kaitan dgn eli mekbil.. hahahah larikkkkk :))

Y@ZeD@ said...

ehh aku pung gomuksssssssss.. arghhhhh tidakkk... tp nasib baik aku LAWA... hahahahaaaaaaaa

deidaa said...

-mekde- ko lawa kut celah mana mekde?
hahahah larikkkkk :))

Emy said...

mc da COMOT!

deidaa said...

Meme comot,
selebeh lak tu,
pastu air liur meleleh.
ahahaha larikkkkkss larikkssss!