Monday, 18 April 2011

Sengkek

Td aku minta tlg opismet tanyakan woksyop yg selalu dia anta keta tu.
Dia biasa dgn woksyop tu so aku ajak dia teman.
And mintak akak P.A tu temankan juga sbb aku tak mahu berdua dgn lelaki (ceh ayat mcm suci je kekekeke).. bkn pe, takut kena bambu lah.. laki org.. takut org report2 bagai padahal aku tak bersalah pun heh!

Lps cek2 segala.. kena charge RM25 tp akak P.A tu yg  tlg bayarkan semua dulu.
Sebab apaaaaa nak tahu?
Sbb nya aku bawak RM17 je hahahaha.
Dah la lunch pun dia yg belanja.
RM17 tu sebenarnya aku nak beli dinner + isi minyak keta huhu.


Bkn apa, aku mmg tak bajet nak ke worksyop pun.
Aku pening pale sbb nak inspection kat PUSPAKOM.. aku risau lah segala.

Cerita aku yg SENGKEK.. maapkan aku
Tp aku byr la balik.. bkn paw tak byr pun zzezztztttzzzz =))

6 comments:

en_me said...

minggu depan dah gaji kanns.. ehehe

cik kodok said...

en_me: ha ah tp ada2 je la nak buat nya kan hehe.

Mia said...

dekda wehhhh ..

awat lah suka buat lawak lagu ni ..

hehe ..

Mia said...

dekda wehhhh ..

awat lah suka buat lawak lagu ni ..

hehe ..

aiDieNa said...

Alahai.. tiannyer Cik Kodok...

cik kodok said...

k.mia- sy tak bajet nak gi woksyop + sy spesis bwk rm20 je sehari.. kwn2 pun asyik perli.. "takyah tanya dia ada berapa.. dia mmg ada rm20 je" kekekek.


k.pah- sian aku kan? :P