Tuesday, 2 February 2010

Pemenang Lucky Draw

Okeh, sy dah cabot undi td!
Takde tipu2 ok?!

So tahniah pd yg berjaya...
& pd yg tak berjaya, sila cuba lg.

As i said b4.. jgn expect mende2 yg mahal tau? huhu.



Kesemua nama ada 8 org semuanya.. spt nama2 dlm gambar2 di atas.


Cabutan pertama!


MIMIE- hahaha top fan aku kat FB ni, congrats :P


Cabutan kedua


SHAIZHAR- satu2nya lelaki yg submit nama & terkena nama dia.. tahniah gak :D


Cabutan ke-3

Cik Kahelan- sekadar mencuba nasib di blog aku & dia bertuah nasib.
(acceli xberapa kenal sgt cik kahelan ni tp blog aku ni open.. sape2 blh join kecuali geng SSK).

Serius ni masa cabut undi tu aku xtgk pon kertas tu,
cuma masa nak snap gamba baru aku tgk sbb kang xmasuk kamera plak :P
(kalo tgk list tu.. nama kat atas2 yg dpt.. it's all about FATE) :-)
Sila bg full address korang kat ruangan KOMEN!

So tahniah ye semua?
So tunggu je la souvenir xseberapa dr aku.
Rasanya this week mcm bz sket & xsempat pos.
Cpt @ lambat.. tggu ajo lah :P


10 comments:

IxoR@ said...

Ish ish ish....

Nape la aku selalu tertinggal ketapi....

Dah terlepas peluang nak dpt gift dari Dubai...hurrmmmm.

Kehelan said...

alhamdulillah...

tq deidaa! selalu baca blog deidaa lepas baca iklan rumah sewa tuh! :)nnt sy emelkan alamat saya yek!

thanx again!

shuweet said...

owh terima kasih, terima kasih..saya berjaya...terima kasih..hehehehe....yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tak sia2 jadi top fans mu di fb cik diedaa :)

deidaa said...

-nana- dah ko tak jenguk blog aku.. mmg la ketinggalan :P

-kahelan- welkam.
Heheh orait2 nnti bg alamat kat emel ;-)
deidaa@gmail.com

-mimie- heheh samo2 lah jgk sbb jd top fan aku kekekeke.
Next time ko buat le plak lucky draw kat blog mu.. bley aku menjoinkan diri hihihhhh :P

Emy said...

fida, nana tu sibok tu, tu yg asyik ketinggalan.. hehehhe..wei adakah benar namaku tersenarai?? mcm tak caye jek?? tak dpt lucky draw dr dublin dpt dubai pn bolehhhhh...

deidaa said...

-emy- weh weh.. ko dah slh nih!
Namamu aku senaraikan sbb ko submit nama kat blog aku utk lucky draw ni.
Tp nama ko xtersenarai dlm cabutan & xdpt lucky draw daaaa :P

Shaizhar said...

shaizhar abu bakar
block a-3-11
sri baiduri apartment
jalan ukay perdana 3
taman ukay perdana
68000 , ampang selangor. TQ

Tahniah utk diri sendiri

Emy said...

cehh ingtkan dpt td.. huhuhu... cepat poskan baju aku! (tak pueh hati.. hehehehhe)

deidaa said...

-shai- okeh tq2.
Next week aku pos yo? :D

-emy- hahaha xpe2, sila cuba di lain kali pulak yo? :P
Dah dpt blom tshirt merah ko tu?
Muat tak? Hii.

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.