Monday, 15 February 2010

Jubah from Dubai

Jubah From DubaiNi beli kat GLOBAL VILLAGE. 40dirham (RM38)= Mesia ada ke jubah camgini masalahnya? hehe. Maybe ada but no choice!
Bnyak giler choice kat sana.. smpai aku snd rambang mata lolll!

Dolu2 aku xsuke pakai jubah psl nya jubah mcm 1pesen & sgt TAK LAZAT!
But now jubah dah mcm2 design which is now whut we call BUSANA MUSLIMAH.

Tudung arab tu beli kat NAIF ROAD. 38dirham (RM36).
Kain sgt lah lembut.. seriously!

Dlm 3years back ni je mcm dah bnyak pesen!
Aku ada 1jubah je b4 ni tu pon beli awl thn 2008.. duk pakai smpai skang hihi.

Jubah from Naif Road. 45dirham ajork (RM43)= kat mesia harus almost RM100 ni or more!
Shawl also kat Naif Road 10dirham (RM8).

K lah 2ni jubah baru aku which is beli kat Dubai.
Xchantek di mata korang.. ada aku kesah? Wekkkk!

Ni saje nak menunjuk blink2 kat tgn aku tu ha acceli kekeke.

Kalo rajin, aku beli le lg kat sana.. tu pon kalo gi lg la hahaha tp kirim2an dr kwn2.. tidak akan dilayan.. melainkan byr extra RM10 for luggage hihi.

2 comments:

SyahNas80 said...

patut ar ramai yang nak order jubah kat didot... lawaaaaaaaaaaaaaaa sangat2 jubah2 itu.... i like...

deidaa said...

Lawa ke?
Atas mata masing2 kot,
org ckp lawa tp kang org lain kata x pulak hihi.