Friday, 26 February 2010

IKEA HUNTER

IKEA HUNTER
6/2/2010 (SABTU)

Aritu decided nak bwk mak aku gi ikea..
sian dia asyik tnya tp aku xbwk psl nya aku kan besa le failed jln2 kat kl ni huhu.

Chantek la gobok tuh.. best la kalo dpt huhu

Tp just try je lah kan, sbb gi dubai aritu pon mak aku nak gi ikea kat sebelah FESTIVALCITY tu tp kesuntukan masa, mana nak sempat gi?
(tp hrp maklum, xsnap plak gambo mak aku ekss)

See see.. even small space.. still blh hias dgn chantek

Aku ajak ah ezza skali, katanya xpenah gi ikea huhu.
Aku penah la gi ikea 3X.
(2x gi dgn abg aku, dia yg drive.. sekali agik thn lps tumpan opismet aku),
so xbrapa ingt ah jln nye.
Best kalo ado buaian ni kat umah

Xde la beli mende2 pong.. aku beli plastik yg ada penutupnya tu,
senang sket buh makanan.. xyah ikat2 dah :D

Tadaaa... ni dpn cermin acceli.. tp mcm org lain snap kan? haha

Just ronda2. Sampai 10.50pg pon dah ramai, aku xfhm sggh!
Mak aku pon beli la beberapa brg.. suke je dia gi ikea hehe.

Ape mende ntah ni.. tak ingt plak namanya

Then gi mkn... xbnyak pilehan la.. kena mkn kat foodcourt ikea tu.
Nak gi IKANO mls plak kena menapak jauh... so mkn yg mana ada je lah.

WILL GOING THERE BILE2 KALO NAK CHANTEKKAN UMAH.. ahaks.


4 comments:

whooz said...

round IKEA ni pun dah bleh bakar kalori

deidaa said...

Tido pon blh bakar kalori daaa :P

deidaa said...

Tido pon blh bakar kalori daaa :P

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.