Tuesday, 31 March 2009

Special Entry To: McDa Chumel

Special Entry To: McDa Chumel
[EDISI AKU MENCARI PUBLISITI MURAHAN]

Special utk MekDa psl nya aku nak rasa dia rasa special.. wahaha!
Mekda kena baca smpai abis.
[geng2 uitm jengka pon blh rasa special ahhaha]

Sebenornya kan mekda-- aku nak claim adiah befday aku.
Psl since mekde jejak dublin lg aku kempunan brg2 dr sana
Aku tertunggu2 gak, mana la adiah dr mekda ni eh?
Asyik dia je dpt adiah mcm2 dr Kak Lila dia tuh-- bihtu kat aku xde org nak bg ke? heee!
So mekda yg comel lg anggun lg baik ati yg sokmo2 riang ria-- sudilah kiranya mengepos adiah dr dublin.. miahahahah!
[geng2 itm ku yg chantek sekalian pon blh jgk berbuat demikian jika anda merasa diri anda sgt special]-- speedy, emyfaz, kak pah, nana, cik puan ida the hague-- hurm brg2 dr the hague pon best gak kan? =))

*************************************************************************************

NOTA KAKI I [XSEMUA NAMA DI BWH BACA BLOG AKU POM]:
Nak claim adiah jugek dr BENDER [dah janji nak bg apa so kena la bg kuang3], BANGBIL & JUDDIN [hah pi cari skang-- kasi bf kat aku sorg pom ok gak... lecturer bujang kat opeh ko ke ehe]*************************************************************************************

NOTA KAKI II: Don't hard feeling lol all. Xkasi pon xpe, aku sj sangap MC lama le katakan-- kaki xjejak tanah & xtgk dunia luar a.k.a aku xsempat celeb bday aku dgn mana2 kwn aku pon lg
Tp rasanya nama paling 1st & nama paling last kena bg.. hihiiii!!!


-END-

7 comments:

Emy said...

budak sakit mintak hadiah la wei.... jom ramai2 kasik..

deidaa said...

hahahah ye hrp2 semua nama yg aku tulih tu sudilah menghulur adiah utk aku, supaya lg cpt aku sembuh.. ekekek larikkkk! =))

Ixora said...

Aku pun nak claim hadiah la....

Deidaa, happy belated birthday !!!

Dah sembuh ke? :D

Iezah Azizam said...

bkn aku x nak tukar ke blog... tp tu la kan blog ni gambonye cinonet sgt... hehehe aku ada blog tp blog tu personal, utk aku luahkan kemarahan aku, ketidakpuasan ati aku... haaa aku membebel la kat situ...... ala2 cam deri aku la tu..... so rahsia laaaa... hehehe

Y@ZeD@ said...

oit2, sape yg nama 1st tuhh arr?? aku tetiba ilang ingatan jap..!!

deidaa said...

-nana- haa claim dgn mekda ke?
Lambat ko.. mekda dah pos ke mesia dah hihi.
Belom sembuh lg :p


-cik tulip- oh ada blog rupe2nya.
Ingt xde. Blog rahsia la plak?
Isk3 k lah nak kena ke FP jgk le jwb nya ehe.

-mekde- ntah sape le agaknya nama 1st tu? mls lak aku nak refer entry tu :))

Anonymous said...

Aber argumentiere ich, dass entweder Match-Methode, schmuck thomas sabo die Partner sollten die Integration zwischen kulturellen thomas sabo glaube liebe hoffnung Ressourcen zu betonen, nach dem Markt und ihre jeweiligen Vorteile, entwickelte eine bestimmte thomas sabo shop geografische Gebiete oder Kundengruppen, den Vorteil der thomas sabo charm Kulturphilosophie andpandora Schmuck psychologischen Vorteil des Geistes angebote thomas sabo der Pandora Unternehmen Kultur. Regionale Kultur, der nationalen Kultur anhänger thomas sabo und der westlichen Kultur, die Kombination der traditionellen schmuck thomas sabo ketten Kultur, mit der modernen klassischen Kultur, thomas sabo schmuck Unternehmenskultur, kulturellen Bereich, etc., thomas sabo ohrringe abschattende Kombination aus neuen Kapazitäten und Pandora braeletproduct thomas sabo schmuck günstig Entwicklung kombiniert.