Tuesday, 24 March 2009

Happy Birthday To Me

Epi Birthday To Myself


Memandangkan xde org bukak topic bday kat aku secara terbuka
maka aku wish kat diri snd je la kan.. hahahaha!


So aku mencapub kat blog snd,
xde sape kesah pon.. blog aku.. suka ati aku la kan? gehehehe!
[Btol la kata speed, "ko je duk ingt kwn2 tp kwn2 ada ingt ko ke... yg kekal setia dgn ko hanya MAK KO je"].. ha ah btol gak kan?



Lalalalalala eppy beday to me yg ke-29.
Tua dah aku, bila nak kawen ni? Ngaaa!

5 comments:

yatispeed said...

fidelina...happy 29th birthday...kalau ko tak buat entry ni..haram aku tak tau bila bday ko..jgn sedih2..
ko ingat lagi apa aku cakap, ek? sayunya..hehe..by the way, recover cepat2..get well soon and bring back the old fidelina to us again..

Emy said...

fidalina, ko jgn sedih la.. serius aku tak tau bday ko! apapun happy bday..

semoga cepat sembuh & bole teruskan aktiviti ko tuh.. sorry tak dpt dtg melawat ko..

deidaa said...

-speedo- hahahahah aku bkn maksudkan ko la dlm entry aku tu tp "org lain" which is "org tu sgt bermakna bg aku".. huhu tp aku dah edit entry tu.. kang tak psl "org tu kata aku mencari publisiti murahan" je :p
TQ anyway.. aku xsabar nak sihat ni,
nak melompat2 merentas alley boling mcm biasa.. ekekeke.


-emy- hahahah don't worry.
Ayat aku spt speedo... bkn ko :D
Tq wehs... xpe, jemaat aritu pon aku rasa mcm keliru keluar wad kul bape.. last2 kul 5 gak kuar sbb tggu MC dr dokter.. cisss!

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

epi besday Da...sorilah lambat skit wish...semoga ceria and sihat sokmo okay ! mmmuuuaaaahh!

airisha_79 said...

Happy belated birthday Fida.. dah lama tak baca blog.. bday ko sure aku igt pasni.. coz on 25 is mom bday and di hari yg sama ngan ko is my MIL bday...

Semoga apa yg ko idamkan tercapai hendaknya... bertambah matang dan bahagia di dunia dan akhirat... Amiinnnn........