Thursday, 12 March 2009

Penyakit

Penyakit
hahahah aku ada nyakit suke bg adiah/gift/souvenir kat org.
Kdg2 aku suke beli but then xtau nak bg sape laks.. huhu!
[selalunya mmg aku ada stok "adiah beli in advanced" la kekekek!

Aku suke bg kat org acceli even org tu tak penah bg kat aku ke apa ke,
aku xkesah.. yg penting aku suke bg!
Yg aku hairan ialah aku suke bg apa yg aku suke [org tu suka @ x aku xtau la wahahah!]

Mahal @ murah-- terpulang le pd individu yg aku nak bg tu.
Tp besanya aku xberkira sesangat.
Adiah beratuih pon aku penah bg ehee!

So doksah menolak kalo aku nak kasi adiah & dok payah mintak
[sbb kalo aku kata nak bg.. aku akan bg la,
tp kalo aku kata xmo bg.. aku mmg xmo bg la.. hahahaha larikkkk!]



6 comments:

Iezah Azizam said...

Deidaa deidaaaa.....
mu comel la ariniiii.... walaupun aku x nampok mu tp aku tau mu comel ari (ayat bodek ni, kot2 dapat adiah wakakakakakakaka)

http://faimin97.fotopages.com

yatispeed said...

aku nak boleh? aku tak kira..aku nak mintak jugak.! hahaha

deidaa said...

-cik puan iezah azizam a.k.a cik puan tulip- kalu aku tgh berserabut kusut masai pon claim comey gak ke? geheheh!
Xde xde.. xmo bg adiah :))


-speedo- boleh,
nnti aku kasi penampo laju 10 ketul =))

Y@ZeD@ said...

wei, aku dh kawan ngn ko lama gakk, tk penah pun ko kasik adiah kat aku??

aiDieNa said...

Jap.. Let me recall.. sepanjang perkenalan kita.. aku pernah dpt adiah dari ko tak.. Ermmm... tak hengat larrr :P

deidaa said...

-mekde- weh ptt ko le bg aku psl nya mggu dpn bday aku! Ko kena blk mesia le baru aku bg :))
Nnti aku kena buka entry request adiah dr ko ni.. wahahah!


-kak pah- ada le.. ko x ingt ke masa kita nak grad tu kita pakat duk tukar2 adiah? Mmg aku dpt semua adiah dr korang & aku bg adiah utk korang semua tp aku pon xingt apa daaa.. cuma aku ingt adiah dr kakwa.. lilin bau wangi.. manyak gile minah tu bg.. wahahah!