Tuesday, 10 March 2009

Sape sengal?

Sape Sengal?

Kejadian kesah benar nih-- 4 5years ago. Conversation between aku & my x-classmate kat uitm zura, yg time tu mmg bekerja di penang :D Kejadian kes time aku jejak kaki kat butterworth dr bagan serai peghak. Saje buang mase jenjalan tgk wyg.. ekkekek!
Aku: Hello zura, ko kat penang ke skang? [tnya camtu kot2 dia blk kg kat pahang]
Zura: ha ah nape?
Aku: Aku kat butterworth ni, umah ko katne?
Zura: Kat penang
Aku: Aku tau le, katne?
Zura: Kat umah, ko dtg la
Aku: Wehhhh.. tau la umah ko kat mana?
Zura: kat penang la, umah aku kat corner lot ni
Aku: Weiiiii.. aku tau la penang.. bg la nama specific, ko ingt penang ni kecik ke?
Zura: ...................... [zura ckp katne tp aku xingt aa ehehehe]
Aku: &%&*%^%$%^
Aku rasa agak sengal la conversation itu! Lain ditanya lain dijawab! Rasa nak sepuk je pale mek zura tuh. Sudahnya tak jumpa pong.. kekekeke! :))

2 comments:

Iezah Azizam said...

Deida...
ko ada cyst ek... sama la kita... tp dok. kata kecik lagi... last 2 years g HKL kata dah besor 9 cm camtu laaa.... tp still x operet pong....

pehtu aku ada jumpa sorang pak aji ni kat damansara dia bg mandi lemon, peh tu p cek kat HUKM dok. kata cyst tu dah x de dah.... aku tya org yang scan tu tgk betul2.... dia kata ha'ah memang dah x de... x tau la pak aji tu punya ubat ke atau dokt. salah tgk...

skang ni x tau la lama dah x scan...

Iezah Azizam aka CikTulip BDN
http://faimin97.fotopages.com

deidaa said...

Ha ah cyst.
9cm tu kira agak besar la,
sbb biasanya 2 3cm dah pecah.

Rawatan tradisional ke dgn pak aji tu?
Rawatan cemana?
Bg minum air @ ada kena wat mende2 lain?

Aritu pon aku ada gak gi wat rawatan tradisional [sbb patient sebelom tu ada batu karang yg kena operate.. tetiba bila jmpa org tu, xyah operate sbb xde dah batu karang].

Ntah la aku ni kureng caya dgn mende2 tradisional ni.. tatau la ngape.. tipikal sgt dr dulu.. isk!