Saturday, 10 November 2007

Training Boling

from left: ajim, iori, myo, a.zaidi, pretender & ayoi

memasing tgh kusyuk melihat balingan jerung


tadaaaa!


3jejaka pingitan bersama gadis! :D


peace!




Date : 7/11/2007 [wednesday]
Time: 10pm-1am
Venue: Ampang Superbowl, Berjaya Times Square
Kedatangan: aku, emy, fatin, judd, iori yagami, ayoi, a.zaidi, pretender, myo, ajim ronso & jaabil [atau dgn kata lain.. semua bebudak bincang.net].. hehe!

Jnji kul 9 tp biasalah org2 melayu termasuk aku.. dkt2 kul 10 baru aku smpai [tp kalo aku drive snd.. kompim aku smpai ontime.. ahehehe!]. Aku tumpang fatin sbb aku nak merasa naik myvi merah nya :D

Org 1st smpai ialah ayoi [oh mintak maaf, kami lambat].. si judd pon awl2 lg dah smpai.. huhu!

Maka bermainlah kami 3games. Thanks a lot lan sbb bg staff rate [RM3/game] & geng2 lain lan bg RM5/game.

Score aku teruk gile.. cemana la nnti yek za8fc? Mesti kalah sbb aku :-(
Ayoi, ajim & pretender mewakili aizatfc.
Manakala emy mewakili akmafc!
Judd pula mewakili edlinfc.
Tgk.. bagus kan kitorg... bergandingan training! heheh!


Tp kan, ada lah org tu.. nama apa ntah.. PUAKAGANAS kut.. training senyap2.. lps tu skodeng dari jauh pulak.. dia trening utk marshafc.. nak wat cemana org nama PUAKAGANAS tu sombong dgn kita.. akekekek!

Mereka2 ini bermain dgn jayanya. Gerun pulak aku nak menghadapinya sabtu ni! Sabtu ni kami akan bermusuhan semula.. ahahah!
Anyway guys.. lenkali ajak le boling lg even aku tak ho ha ho ha mcm korang.. well.. u know la, aku kan supan santun.. wakakka!

Main kemain lama.. 1pg baru settle.. then lepak2 lak kat mapley.
Kul 2ujan selebat2nya.. 3pg baru smpai umah.. huhu!

Mls cite panjang2.. bkn org baca pon.. wahahah!

Ape2pon.. go za8fc go! :D


5 comments:

mama said...

mama tak reti nak komen.. tapi ikhlas seikhlas2nye mama memang suke baca blog dieda.. bila baca je hilang tensen semua dalam kepala mama.. kan mama dah tak kawan dengan anak mama tu. jadi bila baca jee.. boleh ceriakan hati mama hehehhehe.. satu je mama nak dieda buat kat blog ni.. kalau boleh jangan le pendek sangat tak puas nak baca. buat la macam cerpen ke novel ke.. boleh le mama baca,.. sebab mama tak de buku cerita yg nak baca sekarang hehehhehehehhe

deidaa said...

lah.. ni mama dah komen la ni.. hihi!
Erks suke baca blog sy.
Aduh.. kisah sehari2an aje pon.. bkn nya ada cite sensasi.. ikikiki!
Ye ke ilang tensen?
Mama tensen nape?
Takkan majuk dgn zahid kut?
Meh sy tlg sekeh dia esok ek? ahahahah!

Xreti lah nak taip panjang2.. nnti org lain bosan baca.. huhu!

Anyway.. tq mama! :D

Anonymous said...

cettt!!! gep ko taruk nama puakaganas besar gedabak!! hahaha..
ko punya blog kan...suka ati ko lah!!

~salam ganas dr pua~

Judd said...

kiranya aku ni bukan melayu la ye sbb aku dtg awal.. wakaka.. owh ye, patut pun aku awal, aku kan mix anak mami.. muahaha..!!

deidaa said...

*judd... la ko anak mami ke?
Baru aku tahu.. hihiii!
Aisey.. kalo aku gi snd.. kompim aku ontime.. :P
[kecuali masa sabtu lps.. tetiba aku sesat barat.. nonsense btol!] :P

*puakaganas... tahu xpe.
Blog aku.. suke ati aku la.. ngeheheh!