Friday, 2 November 2007

Accidentally BDN's Gath

Date : 1st November 2007 -Thursday
Venue: Flamingo
Time : 8.30pm - 1am
Kehadiran: AKU, EMY, FATIN, IORI YAGAMI, MYO & JAABIL.


Ahahaha tetiba je kan jd small gath BDN [ala forum yg aku kena banned tu... & aku masih menganggap 2ekor mod betina xsedar diri tu masih gile kose.. wakakakak! Walaupun aku masih di banned.. aku ttp join gath.. tak mcm sekor tu.. jd mod tp nak jmpa cukup susah.. mcm cantik sgt.. wakakakka!]

@ 1st nak training boling je, maklumle 10/11 ni aku ada big tourney. Last2 bebudak tu nak dtg.. kira ok la tu kan.. lg pon depa tu otai2 kat BDN [termasuk aku otai yg dah tak dikenali gare2 2ekor betina garik & sekor mamat toncet yg muncit tu.. wakakak!]. But it's ok la as long as mereka2 yg dtg smlm masih sudi boling & lepak2 dgn aku.. hehe! Ajak gak si ayoi tp mamat tu keje laks.. si dreamlord lak penat.. penat buat apantah.. mueheheh!

So main la 3games. Seb baik haku kenal zack Flamingo tu, bley la usha2 lane.. xyah tulis dlm waiting list.. ckp je.. ahehehe! Zack tnya mana bespren aku.. aku ketuk dahi baru tawwww!

Punye la teruk score aku. Xsmpai 100 pon.. aku risau aa.. cemana ek? :-(

Then 11.50pm blah.. lepak2 kat RISDA [ikut heran aku.. port aku kat KADIR TOMYAM tu.. but whut to do.. haku ikut dorg je!] :P

Mcm2 ah dorg borak.. sedih tul aku.. ketinggalan komuter.. xleh tau dah cite BDN.. ehehehe!

1pg baru chowz... haku takot gelap.. korang ni ja'at le.. sengaja blk lambat! :(

Next week jumpa agik.. heheh!

3 comments:

-> eije Profil said...

oh Bincang.Net ku..(tempat dimana anda berkomuniti)..ngeh ngeh ngeh..skg dh bertukar tempat dimana ada kontroveri..

Btw.. ada terlintas untuk aku dtg Gath BDN ni nk rasa mcm mana keadaan skg ngan dulu apa yg beda..

deidaa said...

Ahahah samala kita!
Org masih join BDN but wit another id la.. sbb id dulu org dah benci sgt kut.. hehe!

Awk penah join gath BDN ke?
Dh berkurun tak jmpa awk.. akekek!

Aizam said...

saya pernah pergi gath 1st ,2nd & 3rd.. pastu kene ban kt si bulat. anyway luka lama dah semakin sembuh..