Thursday, 22 November 2007

Betina gile!

Selasa lps hanging out dgn k.mi so kononnya takut le nak blk lewat [not really late actually.. baru kul 10.45pm] but aku decide nak bermalam kat umah k.mie.
K.mi dh ckp, parking lah ke belakang2 skit @ dgn kata lain, sorok2 lah keta sikit takut BETINA GILE tu wat apa2 kat keta aku. Aku ckp.. dah 3tahun lbh aku blah dari kg. bharu, takkan la BETINA GILE tu ingt lg keta aku kan? [BETINA GILE tu mmg suke cari psl dgn hosmet2nya & aku slh sorg hosmetnya]. Aku pindah pon sbb dia lah.. GARIK btol!
So aku park la kat belakang, tersorok sikit.
Esoknya tu bila aku nak gi kerja 6.45pg.. ceng ceng ceng!
Aku tgk ada sampah sarap atas keta aku [keta org lain xde ok?]
Dahhhh.. mmg xde org lain dah buang sampah tu.. KOMPIM BETINA GILE tu la!
K.mie ckp ingatan BETINA GILE tu mmg kuat, dia akan ingt keta aku yg mana!
K.mi pon ckp mmg BETINA GILE tu yg buat sbb org yg sama calarkan keta osmet k.mie,
pastu buang sampah sarap atas keta. Yg ironi nya keta osmet k.mi je kena.. keta org lain x lak!
Bila kitorg terserempak dgn BETINA GILE tu.. tahu lak dia melarikan diri,
tahu takut! Kalao xwat slh, apa psl nak larik?
Bodho piang tol lah!
Eii aku xtahu lah apa nak ckp psl BETINA GILA LG GARIK LG OTAK LETAK KAT MONTOT ni!
Aku rasa bebila lg aku parking keta kat situ, mmg BETINA GARIK LG GILE tu akan calarkan keta aku.
tahu lah dia aku nak buat apa!
~ini baru sikit aku cite.. bnyak lg yg BETINA GARIK LG GILE LG GAMPANG tu buat.
ndak je aku antar dia ke wad sakit jiwa.. xbley tgk org senang! Shi@L.. dah la lesbian [lesbo since cinta ditolak beberapa kali.. wakakakak].. bodho pianggg ah mung GAMPANG!~
HRP MAAF.. BNYAK BAHASA YG SGT TIDAK MANIS!

6 comments:

Anonymous said...

gep, ko pass betina giler tu kat aku, nanti aku kasi smackdown kat dia...hahaha

~puakaganas~

deidaa said...

*pua.. ko nak ke?
Ape kata aku bg no.hp dia kat ko pastu ko sebarkan.. ahahah!

Dia ni bahaya wooo.. laki org pon dia kebas dulu2.. jahat xjahat nye betina sorg tu!

Pehtu bila kwn aku blah dr umah tu.. betina tu siap sms carut bagai kat kwn aku tu.. kata CELAKA LAH, IBLIS LAH, SYAITAN LAH.. TUTTTT LAH.. huhu!

Ko xyah smackdown pua.. ko gilis aje terus.. huwaaa!

Mama said...

Amboiii.. dieda.. tak penah mama tengok bahasa yg terdasyat ni.. tak sanggup mama baca..
Tapi siapakah perempuan(betina) tu? ADakah dia si A? atau si B?atau kedua-duanya sekali..

Sabarrrr dieda sabarrr.. jangan turut kata hati.. nanti mati.. jangan ikut rasa .. nanti binasa.. jika kita ikut cara dia.. nanti kita pun jadi tuuuuuuuut!!! hehehhehe

deidaa said...

*mama* ahehehehe.. bkn la mama.. sy geram sgt dgn BETINA tu.
Bkn A lah.. A tu mamat.. ni minah.. ekekek!

Mama.. dia tu mmg jahat!
Mencuri brg org pon ye, cuma xmahu mengaku! Pastu tau2 aje lah, masa sy stay dgn dia.. selalu kena ikut ckp dia.. poyo la!

akekeke sy xmo jd tutttt! Saye budak baik! :D

Anonymous said...

Wahhhhhhhhhhh.......tak di sengka lakkk dia buleh wat g2....ingat lagi keta mu rupanyer!!!!!!!!!

Semakin "sangap" pompuan tu.....aiyarkkkk...biler nok brubohh...tuo dohhh...prangaiii supo "isetan".... (aku kenalke.....hehehhhhheheh)

deidaa said...

Ceh *anon* a.k.a meknor.. lenkali tu acu cubo guno namo sendiri teh.. kompius aku.. huu!

Ooo selama ni duk skodeng blog aku.. mana gak alamat blog mu?

Aku rasa.. BETINA TU rindu ke mu kut.. maklumlah dia key tok ajin maroh mu masa duk 1rumoh? ngheheheh!