Thursday, 1 December 2011

Tafi ke Tapi? :P

Gambar di Kuala Lumpur, terjumpa pula dalam pen drive ku.

Berapa lah agaknya bayaran untuk plate ini.
Mesti beribu-ribu ringgit kan?

Dari aku bayar beribu-ribu ringgit untuk plate kereta,
baik aku beli tiket untuk travel hehe!

6 comments:

amirah said...

tapi kan..tapi kan..kalo dia ada ribu riban beli nombor ni, sure dia dh terlebih duit..huhu

Jom Travel said...

kalau dah kaya gile, mungkin nak juga no plate sendir.. hehe..

kemang~ said...

hahaha setuju ! rela pegi travel dari beli tiket ni

cik kodok said...

amirah- tapi kalau dia beli plate ribu riban dengan kereta mewah tak apa la jugak.. kereta dia ni tidak lah di anggap mewah sangat lg hehe.

cik kodok said...

jom travel- kalau kaya gila, sila lah pakai ferarri ke, lamboghini ke :P

cik kodok said...

kemang- org travel memang kedekut sikit mcm kita kan? haha.