Monday, 12 December 2011

Keluar Malaysia dgn Al-Quds Travel

Pada 7/12/2011 (Rabu) yang lepas saya sudah mendaftar di pejabat Al-Quds Travel (Kelantan) untuk ke luar Malaysia.
Tarikh perjalanan:  26/4-9/5/2012 bersama-sama dengan ibu, abang & seorang makcik saya,  setelah mereka berdua memberi persetujuan untuk pergi bersama.

 Goodiebag untuk 4orang, tidak termasuk budak bulu yang tengah tidur tu kehkeh!

Dan dengan ini ibu saya telah sponsor untuk kami semua 
(kecuali duit belanja di sana bawalah sendiri)
Terima kasih mummy:D

Inilah wisma Al-Quds, betul-betul depan KB Mall.
Sebelahnya tu Hotel Al-Quds (gambar bangunan ni kredit to blog SayangIslam.com)
Seronok juga sebab ada ahli keluarga lain yang pergi bersama.
Semoga kami diberi kesihatan yang baik nanti.
InsyaAllah ;-)

5 comments:

fatt said...

aku teka ko nak pegi umrah...bestnya. nti mesti rasa nak pegi lagi :)

IxoR@ said...

Ye... Umrah!

zahra said...

budak comel hat tgh tido tu pun demo sumbat la dalam goodie bag tu..

cik kodok said...

fatt- haa pandainya ko teka.. Insyaallah sampai sana.
Musti sebak masa nak tinggal.

Nana- hehe

cik kodok said...

K.mama- kalu blh mask sumbat kekeke