Monday, 7 February 2011

Sponsor? Waaa~

Mak aku bg 2 pilihan je!
Samada aku nak di sponsor:
  • -  jln2 ke india atau
  • -  samsung galaxy tab


 Tp sbb aku dah beli pun tiket gi india maka tanpa rasa bersalah,aku plh INDIA walaupun GALAXY TAB pun sgt mengujakan jugek!  
Tp aku cakap la, dah ready duit awl2 nak gi india nih & dia still bg tp aku suh bg sikit sudah- aku kan anak yg baik ahaks.



Xpelah si TAB ni bebila kalo ada rezeki aku beli le.. kalo xde.. telan air liur je la (duit kureng tp ada hati nak beli gajet ni huhu).  Tp kalau dgn maxis.. si TAB ni murah la  (RM1K++)  compare dgn TAB semata which is mencecah RM2K ++ :-)

4 comments:

shuweet said...

mek, lama tak nampak mu mengonline kan diri kat fb, kemana menghilang???

cik kodok said...

haha adus la.. kaedahnya:
i) blk kg- xde tenet! hp pun xblh update status & komen2 kat fb.. sengal gile dah hp aku skang ni

ii) aku xupdate blog psl nya jawapan sama mcm no. 1 kekeke.

comey_lote said...

laaaa bkpo mu x minta samsung galaxy nyo? kan mu beli doh tiket gi india,which means mu mesti spare doh sikit bajet utk spend di sano...bkpo mu nok sponsor laginyo utk ke India?
aku sero (aku sero joh la) kalu mu mitok galaxy tab (ko gapo2 notebook ko/netbook ko) mesti bulih slaluh...pastu masa gi India mu mitok la ma mu belanja makan time sano (main ngelat sikit ahahaha)

cik kodok said...

ida- mok aku nok sponsor RM1k jah so kalu aku plh TAB, yg selebihnya aku keno duit snd la pulok sbb dkt 1K lg which is aku dok cukup duit lg.
Tu aku oyat pilihan dio.. INDIA @ TAB? So aku plh india jah la mungo duit aku nak spare tu sikit lg nok cukup 1K huhu.

Kalu aku plh TAB, duit soping kat beijing ni sikit bebenar aku bwk.. sie aku hahah.