Friday, 11 February 2011

Jangan...

Pecah......

Balik kg CNY haritu, kena bawak balik periuk yg mak aku beli.
Maka kena la wrap kan.
(Asalnya aku bwk hand luggage je sbb bajet periuk ni sampai bln Februari).

Then mcm terpikir, boring pulak kalau just tulis nama aku & FRAGILE.
Tetiba aku terpikir tulis mcm kat atas ni.  Sj je la kan, penat2 mereka tu angkat brg2 berat, at least bila terbaca apa yg aku tulis.. biarla dorg sengih sikit :D

Masa letak kat mesin scanner tu, tiba2 staff pempuan epot tu stopkan mesin dia & tgk box aku dlm 7 8saat.
Aku cuak dah sbb ingt tak blh tulis mcm tu @ brg2 dlm kotak tu tak lps.

Then dia tanya "haha siap jgn bg pecah tu.. ingt tulis apa td"... dia siap gelak.
Aku sengih je la.. fuhhhh la, lega!
Yeah kurang2nya ada la jgk org terhibur dgn tulisan aku tu kekeke.

Sekian :P

2 comments:

comey_lote said...

haha mujur xkeno maroh!

cik kodok said...

Tu aa psl.
Cuma masa kat epot kb tu, staff airport tnyo "botol gapo bnyok dale beg?".. aku oyat la budu & sarsi.
Sebbaik lps hihi.