Wednesday, 9 February 2011

Pulaknya.....

Akhir tahun lps, aku plan nak jln2 ke mesir dlm awal tahun dpn (2012),
dgn mak aku.
Siap survey harga dgn travel agent (kat internet).
Studi sesikit apa tempat2 menarik kat sana.
Siap riki2 harga tiket berapa blh dpt paling murah.


Sekali mesir ada rusuhan & pelajar malaysia bertalu2 balik Malaysia.
Huwaaaa kecewa jgk aku, kenapa la jd mcm ni.. isk3!


Lps tu mmg ada plan jg nak ke phnom penh.. pun jgk nya krisis dgn Thailand alahai, kenapa tempat2 yang aku plan ni jd mcmgini?  :-(

Kena tukar plan lah nampaknya.

3 comments:

comey_lote said...

nok wat gano, Allah belum izin mu lawat tempat2 tu... ok la jugok baru survey tiket... aku pun pernah tok jadi gi tempat yg aku idam2 kan... dan paling parah aku beli doh tiket..so, tiket tu burn gitu jah...x jadi sbb seme kene kijo ganti PA ambassador hok operate jantung...aku redha je la.. tp ado manusia yg perangai macam &%%##@$%$%, dia buat2 citer kat org yg buat operation tu...dia kata aku kata macam2,,seolah2 aku marah benar sbb tak dpt pergi italy...sampai kecik hati yg sakit tutak bertegur sapa ngan aku!
aku bukannya x ade pegangan agama, aku tau qada' ngan qadar dan aku tau kak tu bukan la minta sakit sampai di operate..

err,jadi luahan perasaan pulok doh!

cik kodok said...

hehe tu la.. tak dok rezeki lg nak gi 2negara tu.

Hui bilo mu cancel gi italy tu?
Sedih la jgk sbb mesti la mu nak sgt gi tempat tu.
Tp apa jenis manusia pulok buat cite & fitnah mu?
Apo yg dia tak puas ati dgn mu?
Laki ko puey buat cite tu?
Ke dia jeles sbb partner dia bkn jenis travel?
Ingt kan gi obersi, takdok la manusia perangai huduh gitu!

So loni mu tak tegur sapo lg dgn dia?
Xyoh lyn ore gitu, xjejas apa2pon.. rugi kalu blh saing yg nyakitkan ati.

comey_lote said...

tegur doh...in fact aku tegur sokmo demo. time demo tok sir tegur aku dulu pun aku tegur je,sbb aku rasa xdok salah. last2 demo tau la kot aku x wt cito,tu demo kecek semula nge aku..