Monday, 21 February 2011

Mmg btul rusa masuk kg~

Baru je buat RUSA MASUK KG.. skali mmg terjadi btol kat aku.
Aku btul2 sesat.. kalo aku bitau, musti kena gelak!
Sbb nya aku sesat dlm SUNGAI WANG.. kehkehkeh~


Kejadian sabtu lps, kesahnya aku nak beli gajet baru sbb laptop lama ku beriya rosaknya.
So minta tlg kak hana punya adik (fariz) temankan beli sbb dia pernah kerja kat loyat.
Kebetulan mereka berdua ada di sungai wang hari kejadian jadi dr awl lg aku redah naik monorel sorg2 which is aku mmg tak pandai bermonorel (pernah naik 2 kali tu pun 4thn lps dgn kwn) - kalau setakat PUTRA LRT tu mmg aku expert la.
Dr KL Sentral tu aku follow org je semata2, nasib baik org dpn tu tak perasan aku follow dia haha.


Tertinjau2 juga sbb aku takut salah stesen.
Dah la berasak2 mcm sardin.
Bila sampai je aku mmg dah blank ke mana.


Kak hana dah bg direction tp aku pusing punya pusing tp still tak jumpa2.
7 8x jgk la kami ber'calling2'.. aku berpeluh ketiyak dah sbb aku tak tahu kat mana haha.
By the way.. sungai wang ke, bukit bintang ke..bkn la tempat favourite aku, walaupun tu tempat kegilaan ramai org.
Kalau tanya JJ ke, cafor w.maju ke, giant ke.. expert la aku haha.

Aduh kena pakai GPS dlm building la aku ni hehe.

6 comments:

: Ady :: said...

Usahkan ko.. aku pon sama.. selalu sesat ghak kat situ.. selalu tu.. macam selalu pi.. hahahah

aiDiena

: Ady :: said...

Usahkan ko.. aku pon sama.. selalu sesat ghak kat situ.. selalu tu.. macam selalu pi.. hahahah

: Ady :: said...

Usahkan ko.. aku pon sama.. selalu sesat ghak kat situ.. selalu tu.. macam selalu pi.. hahahah

aiDiena

cik kodok said...

Err kompiyus aku.. ingt kan sape ady ni, rupanya kak pah haha.

Tu ah, aku tak gemar la area2 bukit bintang / sg. wang segala nih.
Dah la tempat sesak.. lg aku tak suka :P

comey_lote said...

sg wang tu sokmo la penuh org...apa yg best eh sebenarnya kat situ? Bukit Bintang tu dah berzaman aku x gi...gi pun sekali dua je time student dulu..tu pun sbb 'nak kenal' jah...
tp pertama kompleks meme tempat peberet semey...hahaha

cik kodok said...

ida- golongan muda mudi @ yg tak berapa nok mudo tp suko fesyen trendy mmg suko la gi BB & s. wang tu.
Meme comey2 tp tu lah meme aku dok gemar la tempat gitu.
Berjaya Times Square pun slh 1 nya jgk tp sbb aku gi sokmo dulu (main boling) so aku tau la sikit2 tp utk shopping sori la sgt.

Tp kalu loyat tu best la bg aku walau 3 4thn sekali jah jejak.. terliur dgn segala gajet situ hiiii.

Aik bakpo semme suko pertama complek? Pelik ni hahahaha.