Wednesday, 23 February 2011

AIA? Readers Digest? (??)

Td tiba2 dpt call dari nombor yg aku tak kenal.
Aku ingt opismet aku so aku jwb mcm kwn2 la,
skali dia kata "SAYA DARI AIA... BLA2 DGN READEST DIGEST.
Cik kat mana sekarang?  Ada masa utk saya sekejap tak?"
Sopan je cakap (lelaki nih).


Kebetulannya aku ada hal kat bawah ofis aku maka aku jwb la "blh call dalam masa 15min lg tak?  Ada hal la sekarang"
Time tu aku tak suspek apa2 la sbb aku tgh rushing hehe.

So lps selesaikan hal aku naik ke opis & tiba2 dpt idea gugel AIA READERS DIGEST.
Maka ni hasil carian yg aku dpt:


Deng... nasib baik aku ada hal, kalau tak.. mati2 kena kelentong!
(nak tau kenapa, kenala click link yg aku bg tu).
Tak sampai 10minit aku baca whocallsme tu.. laki tu keep call aku tp aku reject & off hp hahah sorry.. too late!
Kerja jgn menipu org je.

So kwn2 ku sekalian.. be carefull okeh?  ;-)

2 comments:

Mohammednajib said...

reader digest pon menipu juga tu.xpernahnya kiter langgan atau berhububg,tapi tiap2 bulan hantar surat menang keretalah,duitlah.yg pelik,nama,alamat pon betul walaupun dah berpindah

cik kodok said...

Ha tu la pasal.
hairan la cemana dorg blh hantar contest tu ek, sejak dr sekolah lg ada.
Mana dia dpt sebenarnya address kita?
Thru cad credit ke?
Tp mmg tak pernah layan pun contest tu.. kena byr mcm2.