Tuesday, 3 August 2010

Shape Nite Run

Shape Nite Run
31.07.2010 (sabtu)
5km di Putrajaya (44minutes)

B4 run (kami pelari yg paling belakang skali kehkeheh)

2nd time join &1st time last year (setelah 4bln baru lps operate.. ngok ngek tak ngok ngek nya aku hihi.
Last year 1st time jupe miza so this year 1thn la kenal dia thru ezza.

Tgh lari nih

This year join dgn Huzz, Miza & geng2 mereka yg aku xbrapa nak ingt nama huhuh.
I tot kena lari dlm ujan sbb umah aku ujan lebat gile so aku imagine BERLARI SMBIL BWK PAYUNG YG KELIHATAN SPT MAK BEDAH MELENGGANG huhhh.
Tp sebbaik xujan langsung aa ehehe.

Atas jambatan, penat nih sbb naik bukit

Kami berlari last sekali psl nya sibuk duk bergambar.. xdgr pon org tembak lepaskan larian hihi.
Tp sebbaik aa aku bkn org last smpai pon:D

After run.  Me, my bib & my gudibeg worth RM300 :D

Aku xbrapa nk blh lari sgt psl pinggang aku sakit (is this whut we called ALASAN?).  Serious beb.. aku xtipu.. mmg sakit gile (i mean tempat operate tu la).
Tp aku gagahkan jua belari even sebenornya bnyak gak berjalan.  Lps je snap gambo huzz.. terus aku tinggalkan lain2 kat belakang & miza aku xsure samada dpn @ belakang aku huhu.

Lps stop menum air, lega skit baru bleh sambung lari even sakit makin menyucuk.  Aku xdulik, yg penting aku nak cpt smpai & nak stop terus & bila dgr je DJ2 tu bercakap.. lg semangat aku larik & aku finished dlm masa 44 menit.
Mengecewakan tp ok lah.. xsmpai 1jam pon.

Us after run.. muka masing2 mmg xyah ckp ah camne hehe

Without rest, terus queue amik air/buah & terserempak dgn nurul.. amik gudibeg.. geng2 lain xtunggu sbb aku mls queue panjang2 hihi.

Then sesi bergambar bagai & terus balik xlepak2... sbb aku xbrapa nak blh drive sgt mlm.
Background masjid besi (chantek gile dlm tu, tp a bit dizzy.. sbb nak kena naik turun)

Aku teringin masuk yg 10km ke atas tp tatau bile bley recover sakit ni :(

SHAPE NITE RUN.. JUMPA LAGI THN DPN (kalo aku masih keje kat kl.. rasa macam x dah kot heh)....

 Antara brg dlm gudibeg

3 comments:

saya_arief said...

kalau aku join, konpem pancit ni..

deidaa said...

arief- mana nk tau?
blom cobak, belom taukkk :D

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.