Friday, 30 July 2010

Jamuan 2 in 1

Jamuan 2 in 1 (beday & sambut pose)
29.07.2010 (Khamis)
Bahagian Pembangunan


Kek apple (sorry .. aku xbrapa lyn kek sgt skang)

Dah lama bahagian kami xbuat jamuan,
last skali bln 3 arituh utk beday bulan 3 & 4.

Sesi baca doa which is semua org gelak psl baca doa mkn semata2 =))
 
Bahagian kami 27org tp order dgn katering utk 35org sbb jemput Datuk KP jgk (yg pakai baju kurung biru tu.. umurnya 56dh tp mcm 40an hehe).

Beday

Senang keje, order katering je.
So nak byr brapa bnyak pon up to you.. tiada paksaan. 


Ciri2 kedengkian terserlah 
Lauk pauk:  Daging salai masak kuning (aku xmkn), ayam goreng rempah, sayur kobis, udang masak petai, bubur kacang, kek epal (also aku xmkn), air anggur.

Family pembangunan

Keluarga bahagian.

Aku berjaya mengawal nafsu mkn.
Xteruja pon tgk lauk2 tu psl bkn fav. aku pon tp utk alas perut aku mkn la.
Kek pon aku xmkn tau?
Aku tgk org lain beriya mkn hihi.

Ape pasai aku ternganga ni.. cisss aku xready lg tuh :))


Ciri2 ke'mental'an terserlah (tgh wat muka spastik nih tp jd mcm muka aku tgh sengih pulop heppp!)
 
Ari jamuan ni la masa utk aku lepak2 di luar bilek lama skit.  Ada la alasan utk lepak2.. kalo x.. jgn hrp le.. bos aku maghoh aku tinggal bilek lama2 huhu.

Tp apa2pon gambo2 dlm blog ni bnyok gambo muka2 same je.. hrp mahap :))

Sekian.. ry ni jamuan lg :D

1 comment:

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.