Wednesday, 7 July 2010

Punch Kad- Jun 2010


My opis hour: 7.30am-4.30pm

Korang nak kata opis aku ni kuno?
Ada aku kesah?
Aku lg suke guna punch kad dr SMART CARD mcm kat putrajaya tu
(aku penah guna smart card tp time tu opis baru so smart card xfunction sgt so ramai staff yg tipu report akhir bln).


Bln Jun.. mmg clean.. no RED COLOR!
Ironinya.. aku xpenah smpai opis after 7am!
Blk tu as usual la kalo bos xde aku blah awl,
kalo bos ada.. blah lambat skit la heh.

Ops aku coti 2ari sbb aku gi meniaga huhu.. tu pon kira aku apply last menit ihiks.

Bos aku suroh masuk 8.30-5.30pm tp aku maleh le menempuh jem..
karang hangit je atiku ekekeke.

9 comments:

whooz said...

aku pun guna punch kad ni lagi

deidaa said...

Ada tlg ketip utk kwn2 x? :P

yatispeed said...

bagusnya...aku kalu kul 6.50 tu time kuar rumah la..sampai office kul 7.50 sebab aku masuk kul 8.00

deidaa said...

speed- kalo aku kuar lambat,
mmg jem & ssh parking.
Opismet aku aritu terlambat 15min je.. xpsl2 kena parking kat bwh lg huhuh.

kerel said...

6 pagi kamu masuk opis dida??

deidaa said...

Kerel sengal!

Emy said...

wei elok guna punch card.. sistem2 canggih ni tak jalan!

deidaa said...

emy- btol2!
kat putrajaya dulu guna smart card.. perh aku jamin 98% mmg tipu nape lambat @ blk awl (termasuk la aku kakakak).

Anonymous said...

apa da, kerajaan memang suka menghabiskan duit utk beli benda2 canggih,orang politik kata,beli barang utk keuntungan kroni,mcm tmpt aku,mesin cam tu tahan aja, takder pulak report pasal rosak.. beli barang cap ayam.. mmg ler rosak... huhu... deida jgn marey a'aa