Monday, 19 July 2010

Siemens Run 18/7/2010

Siemens Run
18.07.2010 (Ahad)
Dataran Merdeka
3.5km (Dream Run) je

Brekpes dgn cakelat yg huzz buat- sodap seh!

Register 3.5km je sbb aku dh lama xlari ++
kemampuan utk berlari makin kureng.
B4 masuk "kandang"

Last long distance pon 13km about 2months ago.
Tu pon lari atas treadmill non stop hihi.

B4 kategori 10km dilepaskan

Kategori Dream Run just dpt plain stiker which is u can noted whut u want there.
So aku tulis i'm run for SWEET MOMENT hihih.

Mereka dilepaskan

Kategori aku ni as usual la mana adiah bagai kalo no. 1 pon.. 
nama lg Dream Run tp mostly kwn2 aku musti tnya soalan tipikal
"dpt no. brapa?  dpt hadiah apa?  menang x?"
I'm sick le dgn soklan2 tu.. seriously!
I'm running for my health lorrr!
Or running for fun, for joy.. aku xkejar adiah lol!

Queue utk amik gudibeg

Ramai gile la sebenornya yg join termasuk yg 10km tu.
Nenek2 & org peken pon ada yg join Dream Run...
so org yg sihat segar bugar tu bnyak plaks alasan xmo join hihih.

Met new frenz (kwn huzz yg sama2 mendaki gunung KK)

Aku xyakin sebenornya nak lari sbb suddenly tempat aku operate sgt lah sakit,
tp aku tahan je la (kalo dokter tau, mampuih kena bebel huhu).
If xtahan sgt mmg aku jln then aku sambung lari slow2 (sakit tu siakkkk).

Finished!

Aku amik masa 23menit kot xsilap aku.
Semangat lari tiba2 dtg masa lalu kat pom2 gurl/boy tu hihi.
Masa queue amik gudibeg tu, sorg akak chinese ni (aunty acceli tp dia bahasakan dia akak keke).. fit gile.. umur 46 tp still ada enegy & dia cite slalu join 21km.. gulp malu aku weh.
Mmg ramah gile dia, bg tips2 xbg penat iaitu dia slalu training kat treadmill & crosstrainer.. eheh yo lah aku ada duit nnti aku beli :P
Ayat dia paling best "manusia ni sama sj, melayu, india, cina ++ akak xsuke la datin2.. bnyak ckp besar woo tp xsemua la.. kaya pun buat apa.. bkn blh buat masuk kubur pon.  Xpyh la merendah2kan org susah, hebat sgt ka dia?  Akak ni buku agama pun baca.. utk pengetahuan, xslh kan tambah pengetahuan? "  kihkih btol2!  1Mesia! :p

Kami berjaya!

Lepak2 jap then jupa kwn huzz yg sama2 daki bukit.
Sorg tu 1st time join lari.. dpt medal hehe congrats eh?
(acceli mrh le jgk pd diri snd sbb sakit.. euuu i hate this things!)


Dlm gudibeg yg xbrapa besh huhu

Lps tuh blk ah gi Avon plak hehe.
Then bukak gudibeg yg xbrapa best tuh adoiii!

Anyway... syok lari2 ni :-)


6 comments:

Kehelan said...

kawan2 kita jugak! :)

hope satu hari bleh jumpa deidaa jugak

deidaa said...

Oh really?
Heheh ok hope blh meet u soon ;-)

whooz said...

yup, satu geng tuh. nnt Kay (Kehelan) ni pun join treasure hunt, so korang jumpa di sana!

Emy said...

aku sgt kagum ngn ko...

deidaa said...

huzz- wah join treasure hunt sama.. sonoknya :D

emy- apa yg kagum ni? :P

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.