Wednesday, 14 July 2010

Slipar bugel

Slipar bugel.. penah dgr x?
Apekah itu?  Haa meh aku tunjukkan :P
(mahap, gambo tidak memuaskan nefsu sbb snap dgn camera phone je huk3).

 Terima parcel pd 14.07.2010.. apekah ia?

Wah, slipar rupa2nya.
Tapi... ngape xde tali utk disarung?  :-/
Mari kita tgk lg!

Oh ada plastik kat surface slipar ni, blh ditarik.. ajaib!
Mari kita tgk lg...

Tadaa... slipar bugel rupa2nya...
lps buang plastik kat surface tu..
lekatkan kaki anda kat slipar tu then jln lah mcm biasa....
kompim xtercabot hihi!

Unik kan?
RM29.90 sajork!
Mmg xdo jual merata lg skang ni.. sbb masih baru :P
(try cari NUDE SLIPPERS kat youtube hehe).


Be unique :P

9 comments:

chizel_yummy said...

beb cantikkkkkk!!aku suke...ko beli kat maner tu??nak jugakkkk

deidaa said...

hehe beli online..
xingt pulok id fb dia...
aku mls bukok fb skang eheh.

whooz said...

mcm mana boleh melekat? x mlekit ke? nnt bawa demo ahad nih :P

cengkerangcipot said...

sape nk beli seliper bugil g sini http://www.facebook.com/album.php?aid=2034445&id=1650062721

deidaa said...

huzz- hahah ahad ni aku pakai kasut terus daaa :P
xmelekit lah hihih.
mu blh search kat youtube "nude slippers" :D

cengkerang- hehe oke tq :P

shuweet said...

so camne?/ sonok tak pakai slipar tu...ape rasanyer

deidaa said...

mimie- rasa mcm pakai slipar la hihihh.

Alaaa aku tertinggal slipar ni kat opeh :-(

aiDieNa said...

Semacam jer biler pakai kan.. kalau pakai sure org dok perati kaki ko jer.. tapi mmg unik.. errmm satu soklan.. tak tertanggal ker pakai kalau kena air??

deidaa said...

Kak pah- hehe aku suke je mende2 unik ni :D

Xtercabut lah.. gam nya mmg kuat.
Bley tahan.
Time nak buang tu.. aku geli gile sbb aku xtahan geli huhu.