Wednesday, 13 August 2008

Restoran Cheng Ho

Ni edisi copy paste entry judd.. aku maleh nak taip! Brows
"""Dreamlord ajak makan kat Restoran Cheng Ho milik Amy Search di Wangsa Maju.. sesampai sana, penuh la plak but we decided to wait coz tak penah lagi makan kat sini.. nak gak try kan alang2 dah sampai tu..

Setelah menunggu bbrp lama, finally we got in.. and aku memvolunteerkan diri pilih the dishes.. These were what i ordered.. sweet sour chicken, beef with mongolian sauce, buttered prawn, fried squids, red tom yam, ikan kerapu masak ape ntah aku x ingat and also kailan ikan masin.. all worth rm24.90 per pax. Not bad kan?

Sebelum menjamu selera

Selepas menjamu selera... tadaaaa! Did we enjoyed our meal?? You bet we did! Just look at this pic above. =)"""

Footnote Deida: Dlm bnyak2 dishes tu.. aku just mkn tomyam, udang & kailan je sbb lelain aku xmkn. Ikan pon aku amik skit je. Tau je la aku xmkn ikan. Hee mcm org sakit lak aku, mkn limited food je.. aiyak!

Thanks to sis DD yg blanja kami 1/2.
Hurm kami enjoy la dat day. Bila lg agaknya blh together camni eh?


More pict: fotopages deida

2 comments:

puan.cokolat said...

nampak sedap.... harus kena coba ni.... ngeeee!!!!

deidaa said...

hahah mmg sedap pon nughul... HARUS dicuba.. tp book dulu k? Peace!