Saturday, 23 August 2008

Exam & anasir2 jahat

Aku exam PTK 25/8 [Isnin] ni.
So aku plak jenis suke stadi last menit.
Time membaca kat umah,
ada pulek anasir2 yg tak bg aku studi.. hukhuk!


Aku studi smbil menum melo
Aku plak xbuleh ada org kacau,
mesti jiwa aku kacau specially kucim,
maka aku tutup buku main dgn kucim! =))


Adoi tetiba mokcik dusty mai gigit buku skolah aku

Then pokcik misty pulok mai jilat bulu.. ciss!
Main jap je pehtu baca la blk then aku amik bantal baca smbil baring & meniarap,
pehtu wassalam.. buku baca aku.. mueheheh org pemaleh mmg camni!

Tiap2 tahun aku amik exam.. suke le aku sbb xyah masuk opeh.. kekekeke!


Slip exam

Tahun ni kena kat kg bharu.. adoihhh suke gile babs!
Tumpang umah k.mie then menapak aje lah ke tempat exam,
sbb dkt je ++ opeh k.mie sebelah tempat aku exam ni.. hahaha!

Brekpes tu blh pekena roti canai.. perghhh sodap!
Lps exam blk tedo kat umah k.mie.. hehe!

~blk opeh claim cab.. muahahah~

4 comments:

CottonBud said...
This comment has been removed by the author.
CottonBud said...

salam deidaa...

kak izan lagi ni. kalau deida tak keberatan, boleh tak deida fotostatkan aje buku tu bila2 deida cuti balik kampung? the whole book including the front n back cover. nanti kak izan byr.

desperate ni dik. contact via email le senang cerita. nak beli buku tu tak boleh dah, dawama tak publish dah. habis rata kak izan cari. boleh tolong tak, deida?

atas tadi tu, kak izan gak komen, ada typo...terabur. sorry ye! xD

deidaa said...

Buku dylela ke kak?
Sy xsure la sy ada ke x novel tu.
Lg pon nak kena korek gobok blk la.. hehehe!

Fotostat? haish bnyak nak kena fotostat tu :P

Nape akak minat dgn dylela ek?

CottonBud said...

haa aaa, buku dylela. nak buat kenang-kenangan deidaa. kalau ada lagi contact my email ye? pesonavilla2005@yahoo.com. mmg banyak kena fotostat. takpa, akak bayar kat deidaa plus saguhati sekali. nanti cari ye? harap2nya ada lagi la buku tu dlm robok kt kg deidaa. *aminnnn*