Sunday, 15 November 2009

Pisau Cukur = 2012?


Bley x aku & geng nak tgk Pisau Cukur,
tiba2 org kaunter kata "ada dpn2 je".
Aku kompius & pk "kagum giler ramai yg tgk Pisau Cukur"

Ikut ati nak tgk 4.30 tp kwn aku sorg tiba2 ckp "xblh, sy gaduh dgn pakwe sy".
Wudddahollabackgurl?













Ko fight dgn bf ko is punya psl la, jgn jejaskan org lain!
Nak xnak beli gak ah (kitorg hangen dah ni) ++ aku xsuke duk dpn!

Skali bila masuk... movie 2012 (aku xperasan tix tu dia print 2012 bkn PISAU CUKUR) huhu.
Last2 ngadu kat org luar tu "nape room 7 cite omputih?  KItorg nak tgk cite Pisau Cukur".
So dia ckp "oh org tu slh print kot... xpe.. masuk je hall 4... duk je mana2 seat kosong,
kalo ada couple seat.. duk aje"  hahaha best giler blh duk blakang skali ok ekekkeke.

Ape2pon.. PISAU CUKUR bkn la kelakar sgt pon.. besa2 je.
Aku suke mamat gigi besi tu hoho!


4 comments:

gerbera said...

Aku baru plan nak tengok Pisau cukur.
2012 best?
Aku nak tgk malam ni

deidaa said...

-meeza- bley la layan Pisau Cukur.
Tp xde la kelakar giler kekekek.
2012 aku blom tgk agiks.
Tp kwn aku kata endingnya xbest.. aku kata jgn spoil.. aku nak tgk snd :))

IxoR@ said...

Pisau Cukur - macam tak best je...itu yg malas tu...lagi2 org kata citer gedik.

2012 - ko kena tgk sendiri...endingnya...jgn samakan fahaman org kafir dan org Islam.

just enjoy the movie!

deidaa said...

-nana- Pisau Cukur is biasa2 je :D
Nak kata xbest sgt tu xgak,
nak kata xbest xgak huhu.

Oh sure.. aku akan tgk 2012 ptg sok kalo xde aral melintang pukang hahhaah (ikut mood psl esok ada lumba lari takot penat huhu).

So, ko bg bape bintang di langit utk 2012? :D