Saturday, 21 November 2009

DUKETHON 2009- sebelom

DUKETHON 2009- sebelom

Aritu secara xsengaja aku baca iklan DUKETHON ni kat newspaper & i'm interested
so aku ajak la bdk2 ni join.
Sebbaik la ada 1km maka Huzz & Amy pon join la hehe.

Resit DUKETHON 5KM

Aku cam besa la join yg 5km (hahahah bkn berlagak,
tp sj la cuba nasib even dah tau xkan menang) :P

Antara brg dlm paper bag

Si ezza tlg gi register kat aku dat day sbb aku demam + migrain huhu.
RM5 fees so i dunnot expect any best "goodies" la from them.
Yg penting aku nak larik hihi.

Belakang tshirt

Aku berjaya ajak opismet aku join.. mula2 10org then a day b4 mcm 4org gi je termasuk aku.
Bnyak le alasan dorg yg aku xleh terima nih huh.

Ala 1km je beb.. just for fun la.. nak stress smpai nak menang buat apa?
Bkn ada adiah pon hihi.

Menang kalah tu adat la.

Resit for 1MILE DASH 31/12 hheeheheh semangat hokkay :D

Masa gi amik baju kat FTAA tu,
aku register terus utk 1MILE DASH NEW YEAR BASH 31/12 ni hehe,
sebanyak rM15 je.
Semangat gile plak aku hahaha.
Ajak gak opismet aku tp cam besa bnyak alasan!
(nak blk kg lah, yuran mahal lah, penat lah huh)

K la xsabar tggu run race sok ni hehe.
(tp tgh piyed pain ni adoyaiiii!)

2 comments:

ezza erisa said...

oh tak ajak aku pun new year event tu

deidaa said...

Psl masa aku reg. tuh, aku mls nok sms mu psl awl lg (aku kang gi umoh mu amik resit, mu kata tedo agik huhuh).

Don't bori... mari2 join,
xsapa 100oram pom lg reg. smlm.
(aku tlg gi reg. utk opismet aku).
As usual la mu reg. on9 & posto baju di umah :D
Nak suh aku gi amik pom bley sbb 30/12 tu aku nok gi amik baju snd :D
(mari mari mari... jgn gundah) :))