Tuesday, 24 November 2009

Hahhhh.... "KONDOMINIUM" Menara Sri Jati?

Last week (khamis), aku terbaca la paper MEGA
(yg dlm utusan mesia tuh).

Justify Full"Batu bersurat" MENARA SRI JATI yg dah lapuk

Then ada la artikel psl Nadia AF nih.

Dr awl2 dia kat AF lagik dia slalu mention umah dia kat MENARA SRI JATI.
Bangga ngat dia dgn menara sri jat (MSJ)i ni hahaha.


Aku highligth ayat nadia yg kata KONDO tu ngehngeh!

Oh FYI, aku mmg stay di MSJ ni tp di level 14.

Nadia level 7.
Aku stay sini since 4years ago.

Kalo xkenal.. inilah orgnya (xsemua org kenal pon kannnnn hihi)

Utk pengetahuan korang semua... MSJ ni ialah sebuah APARTMENT KOS SEDERHANA.

Which is ada 3bedrooms & 1bathroom.

Kalo org tgk dr luar.. mmg xlalu le sbb buruk gilers.
kwn2 aku snd ckp "buruk giler rumah" wahahaha.

Pandangan "KONDOMINIUM" dr bwh

Tup2 NADIA ngaku ni KONDOMINUM?
Kenyataan yg sgt funny le aku rasa wakakakak!

Ape la yg dia nak buktikan sgt dgn apartment buruk nih?
Nak tipu org yg tatau bley la kot.. percaya bulat2 ni kondo hihi.

Pandangan dr jauh sket lalalala!

Aku xtau la nak kesihan kat nadia @ kat KONDO ni ahaks!

Be honest dah la.. yg ngaku as KONDO tu pehal?

Hahhaha jgn marahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ye fans nadia!
Moral of the story= SILA CKP JUJUR :))





2 comments:

Aida Salleh said...

hehehheee...akak ingat awak memain he kata nak post pasal KONDOMINIUM awak ni...rupenya bebetul...hehehehhehee...Nadia Nadia...

deidaa said...

Hahhaha xde xde... mmg sy seriyus! :D
Alah bkn nya nadia baca pon blog sy ni.. kalo dia baca pon... nak wat mende kat sy? Tampo laju? Hihi!