Monday, 22 December 2008

Perfume

Perfume Elizabeth Arden- Green Tea
Haaa ingt mekda je ke beli perfume? Aku beli gak!
Sj beli sbb aku suke baunya. Bkn sbb aku suke teh @ teh o ais.. tp sbb bau perfume itself.. ekekek! Aku ni mmg ciri2 perabih duit la di ujung2 tahun ni :p [Kalo korang xsuke bau Green Tea by Elizabeth Arden ni.. ada aku kesah? weksss!]
Aku suke perfume yg [senang nak rujuk
nnti kut2 ada yg nak bg adiah.. wakakak]:
-bau lemon/oren
- bau buah [mostly Escada bnyak bau buah]
- bau sweet [mcm DAVIDOFF COOL WATER GAME tu
gile manis, aku ciom pon sakit gigi]

Xsuke:
- BA
U VANILLA such as 212 SEXY [Carolina Harrera] & lelain aku xtau :p
- BAU BUNGA ROSE

- BAU KERAS- cuma DKNY Redelicous je aku bley masyuk & suke even baunya keras ;-)

Next hunting: PURE WHITE LINEN LIGHT BREEZE [Estee Lauder].

Kalo sape2 nak kasi aku adiah bleh gak.. huhuhu [
mmg muka tembok la aku ni] =)) Sekian sj!


Oh ye.. aku hanya menggemari perfume original!
Perfume imitation bergrade2 ke, pati perfume ke, tiruan ke..
xde ah dlm kamus idup aku.. huhu!
[penah jual pati perfume dulukala..
dgn aku2 sekali tertipu.. mmg tiruan gak rupanya.. cisss!]

5 comments:

Y@ZeD@ said...

ooooo, kira ko jual kt aku arituhh tuu tipu ler ekk? bakk balikk duit aku...!! hiksssss

wei, kt sni green tea tuhh leh dpt murahh jer okk...15hengget kot..! ori lagikk..

yatispeed said...

bebs..aku pun ada gak perfume green nih..tapi aku nyer green tea summer. sama la citarasa kita...
adoi..aku masih hutang tag lagi ngan ko.nanti aku settlekan..adusss!

deidaa said...

-mekde- sbb tokey ckp camtu,
aku ckp ah camtu kat korg.
Sekali org lain yg bisnes besar2an ni explain bahawasanya pati tu bkn ori punye le.. mmg sohih aku kena tipu.. cisss aku xbley aa jual brg pehtu tipu org.. dose woooo, dats y aku quit!

Eleh arituh aku nak kirem perfume kat ko.. ko ckp kos pos plak beratuih2 ringgit.. menci aku :-((

-speedo- ha ah tu la kan?
Aku kalo blh nak tepek je botol tu kat idung aku.. ahahaha!

IxoRa said...

aku pun tgh riki2 nak beli perfume ni....apa yg berkenan ye....

deidaa said...

-nana- ko suke perfume yg cemana yeah?

Antara yg best bg aku [idung org lain aku tatau la]:
- ibiza hippie [escada]
- cool water game [davidof]
- intuition [estee lauder]
- paris hilton [paris hilton]
- ck one summer [ck]: unisex punye tp aku suke :D