Monday, 8 December 2008

Al Kesah Nyaaa

Koloborasi Entry Lps

3 years ago ada la aku duk cite prob aku kat 1guy ni.
Siyes aku suka nasehat dia even aku dok ah rapat pom dgn dia!
Dia nih mcm2 ustaz rock sket aa
Way To Go
Dia officemate aku time tu.
Cite kut YM la sbb bahagian lain2.
Tak melarat kat sms pon.

Aku mmg cite without prejudice aa.....
High Five
Sekalik dia kata slalu teringatkan aku & dia snd risau
nape dia ingt & terbayang2 aku sokmo,
Yowza
lg plak dia dah tawen & ada anak.. adoyai!

[tp dia sama umur dgn aku la.. heee]

So the best way is.. aku menghindar je la.
No
Better mencegah dr melarat.
YM dia aku invisible kan.. no.hp dia aku delete.. ehe!
Kdg2 dia ada gak buzz2 aku tp mls aku nak lyn lolll!
Sian jgk tp xmo ah,
sbb dia baik uuu karang aku suke dia plak.. eheheheh!
Love Drops


Ni padah luah prob kat laki nih.
Tak kita yg suke.. dia yg suke kita plak..
lg tambah masalah.. wahaha!
Rolly 2

Aku slh gak kut sbb dah tau dia laki owang, aku cite gak.
tp kwn2 semua mmg refer kat dia sbb dia good in giving solution!
Siyes.. xkire laki @ pmpuan, mmg akan jmpa dia!
Hello


Bg aku, mmg SGT slh MENYUKAI LAKI/BINI/TUNANG/PARTNER/[BESHPREN]org nih!

Sape2 yg terjebak & berkepit dgn laki/bini/tunang/partner/[beshpren] org tu,
yg dlm [ ] tu maybe linking maybe not or more into TTM!
blk le ke pangkal jln weh! Pulangkan kpd yg berhak
Be Mine

Oh susahnya kehidupan...
baik cite kat kaunselor aje la!

~~dari aku yg susah nak suka laki~~
Cool

3 comments:

comey_lote said...

ko telah membuat satu keputusan yg bijak...bagus dan syabas diucapkan!

deidaa said...
This comment has been removed by the author.
deidaa said...

Timo kasih cik comey lote!
Tok sanggup kawe gumbira atas air mato ore tino lain.. iskkk iskkk!