Wednesday, 24 November 2010

Umrah @ Melancong?- hatiku meronta2!

Lps Aidiladha aritu mak aku suarakan yg dia ajak gi umrah.. 
aku terus ckp "ok" & aku mmg maksudkannya.
Tp aku tau sgt mak aku tu,
kalo xde sedara lain gi.. xmo nya dia gi berdua dgn aku je theheh.
Tp siyes, tanah suci tu mcm melambai2 je.

Rindunya kat Tanah Suci

Smlm tiba2 opismetku ajak gi melancong ke '1negara' ni.. aku on je kalo org ajak jln!
(bonus la sbb dia penah gi Hong Kong.. aku plak penah gi Dubai heee).

Sekali setahun tu kira reward setelah penat bekerja la! 

Masjid Nabawi ni sgt chantek... suke tgk masa ceiling tu dibukak & ditutup hee

Lps dia ajak tu, tang tu gak aku cari travel agent & studi kat CARI, bajet gi bln April @ Mei 2011.
Both mak aku & mak dia ON SAJE!

Tomey nyaaa.. panjang umur kita jmpa ye gemokkkk? :P

Apa2pon masih dlm perancangan & aku hrp percutian ni jd.
(tgh riki2 travel agent skang nih.. kalo gi snd2 aku xreti la plaks, lg pon nk bwk mak masing2.. xkan nak gamble.. sian mereka!).


If sape2 nak ikot skali.. jom beramai2,
bajet bwh RM2500 return  :-)

5 comments:

shuweet said...

wahhh..bestnyer nak g bercuti..kali ni sebelum g bercuti takde peraduan lagi ker?? wakakkakaka

aiDieNa said...

Seronoknya tak banyak komitmen kan Fida.. kalau aku jadi ko.. sure merata tempat jugak aku mengembara.. hehehe... anyway.. buat lar pilihan terbaik.. selamat bercuti dan semoga dipermudahkan semua urusan ko... :)

deidaa said...

mimie- jom bercoti sama :D
hahahah xterpikir lg nak wat ke x..
kalo jd gi.. aku kabbo ada lucky draw ke x :P

k.pah- tu la.. sesuai dgn blog aku "lone ranger" so nak gi mana2 xyah la mintak permisi sape2.. gi je mana nak gi.. selagi ada hayat ni, blh la tgk bumi ciptaan Allah ni.
Tq kak pah :D

Emy said...

nk ikot tp askar 2 orang tu mcm mn??

deidaa said...

emy- errr.. bwk la askar2 skali panjat tembok :D