Saturday, 27 November 2010

Beijing? Hah laa!

Akhirnya aku berjaya dpt kan tiket ke beijing utk 4 org.
setelah 3hari aku xblh tido memikirkan psl nak dpt tix murah ni.
Kat ofis aku pon kacau bilau sbb xmampu pk utk buat keje2 ofis haha.

TIKET KAMI BEREMPAT.  25kg luggage utk aku xpdn sebenornya huhu


Bnyak dugaan masa nk beli tix nih.
Bnyak sgt tp yg aku nak bitau hanya camni:
IF DH JUMPA JE TIKET MURAH GILE2.. KORANG XYAH LA TGGU NAK PK MENDE2 LG,
KORANG BELI JE... plan holiday pastu lain kira!

Jgn jd cam aku nih, konon nak tggu jap.. last2 tggl ni je la yg last piece yg murah haha.

Harga utk kami berempat

Plan nye bln 4 @ 5 (spring), cuaca pon nyaman2 gitu (26C-13C).
Tp last2 dpt bln 3 (kalo di beijing ni baru lps winter yg dh nak masuk spring tp dh xde snow tp stil sejuk) (11C-, -1C).. argh beku aku kalo dh tahap negetip celcius.. dh la aku jenis xtahan sejuks!  Redah je bwk baju tebal.

Will go dgn freelance travel agent je.
Xsabor nak gi :D


5 comments:

aiDieNa said...

Alahaiii.. sonoknya.. nak itut boleh?? Huhuhu... wehhh.. baper duit sumer budget utk cuti nie wei..

deidaa said...

Ahehehe jom kak pah tp TA ni amik belas2 org je dlm 1grup.
Grup aku dh ada 13org.

Kalo ko tnya bajet utk shopping,
aku bajet dlm RM1000 tp baca review2 kat CARI.COM.. jgn hrp la 1K.. maunya dlm 2K gak huhu kopak den =))

Y@ZeD@ said...

waaahhhh syiook eh nk cuti2 obesi!
manyakkknyer duit ko kannn.. jeless haku!

takat 15c ke bwh tu xde hal, coz klu aku dh biasa ngn suhu -10c lol! :P
muahahahahaha

deidaa said...

mekde aviva- ciss berlagak siot!
Aku ni anti sejuk kaedahnya.
Aku drive pon mana pasang aircond (aku pasang time ujan / sgt panas @ ada org tumpang je.. kalo x.. jgn hrp aku bukak) :D
Kat opis ni lg le.. ndak je aku buang aircond.. tp apakan daya, semua centralized huhu.

Eleh aku tau la ko dh melancong ke bnyak negara.. gaji ko plaks berganda gandi dr aku... bg aa peluang kat aku plaks.. 1thn 1negara je (kalo aku kaya.. 1tahun aku gi 3 4negara wahaha).

Anonymous said...

Hi there, I enjoy reading through your post. I wanted to write a little comment to
support you.

Here is my site travel agent to china