Monday, 29 November 2010

Semangat ke'beijing'an haha.

Aku & mak aku eksaited gile!

Dh siap beli baju sejuk dh.
Padahal lg 3bln ++ nak bercoti ke sana haha.
(walau aku baca review dorg bln 3 dh masuk spring tp cuaca masih sejuk),
so aku beli je la even aku penah merasa cuaca 16C kat dubai haha.


Ni mak aku punya. RM29.90 je kat kamdar jln TAR.


Ni aku punye.. smart sebenornya kalau real.
Harga asal RM108 tp less 50% so jd RM54.
Beli kat Globe Silk Store.
Mak aku berkenan yg ni.. ada hajat nak tukar dgn aku rasanya tu haha.

Xde la beli mahal pon, bkn nak pakai tiap2 ari.. nk pakai 6hari je!

Moga kami dipanjangkan umur lg bln 3 thn dpn :-)

5 comments:

whooz said...

awat kaler kelabu weh..cari la yg terang2, baru cun gambar..

(kisah benar dari pengalaman pakai baju kelabu di kinabalu).. hehehheh

deidaa said...

Aku punya itam aa.. nampak kelabu :P
Mak aku punye tu kelabu, aku suroh dia beli itam.. smart sikit tp dia xnak.. tu yg dia tiba2 berkenan aku punya lak tu haha.

deidaa said...

Oh tiba2 aku rasa mcm buta warna... ko ckp kaler terang hahah.

xde le huzz.. mmg ada kaler itam & kelabu sajork :D

aiDieNa said...

Wahhh.. aku pon teruja nie.. nanti jangan lupa hapdet kisah di sebalik percutian yaa!

deidaa said...

hhahah nampaknya 4 @ 5bln lg la aku update.
Alangkan gi dubai aritu pon xabis aku update haha.