Tuesday, 16 November 2010

Aku suke MIMPI YG ITU!

MIMPI DLM MIMPI DLM MIMPI DLM MIMPI.


INCEPTION.
RELEASE DI MALAYSIA:  15.7.2010
GENRE:  ACTION, CRIME, MYSTERY, SCI-FI.
STARS:  LEO DI CAPRIO, JOSEPH GORDON-LEVIT (klik), ELLEN PAGE, KEN WATANABE.


Aku tatau la nape aku suke sgt dgn muvi nih.
xpenah lg aku teruja dgn segala mak neka muvi camgini.
Ke sbb penangan JOSEPH GORDON-LEVIT a.k.a ARTHUR (namanya dlm muvi nih) nih?

Leo di Caprio & Joseph Gordon Levit (LEV YU pon blh gak hehe).
Dia kiut giler la dlm muvi ni even muvi ni agak memeningkan kepala.
Sape2 yg xmo stress, xyah tgk muvi ni hehe.
I mean dvd la sbb muvi ni dh tyg 4bln lps kat wayang heheh.

Kiuts & muka noti
(kalo la aku blh cari putera kodok muka camnih.. tiap2 ari aku cubit kihkih).

Aku also suke lagu dlm muvi ni tp siyes aku dh xingt aa sape nyanyi.. adoi sakit jiwaku!
(ada sape2 yg ingt, tlg bitau.. jemu dh aku cari kat youtube tp mcm xjumpa @ aku xberapa gigih lg nak cari smpai jumpa kekeke).

Sesekali je aku moyan.. makacih!

2 comments:

aiDieNa said...

Aku lagie suker Abg Leo.. hehehe.. aku pon tak tgk lagie movie nie.. best ker??

deidaa said...

suke aku adalah dlm lingkungan INCEPTION le cik kak pah :P
Leo xyah ckp la, aku pon suke :D

Depend.. kalo sape2 xsuke cabaran & mls nak pk.. bg depa, muvi ni xbesh hehe.