Sunday, 17 October 2010

Tragedi Mee Sup

Tragedi berlaku pada 13/10/2010 (Rabu).

Ketika aku tgh syok mkn MEE SUP AYAM TARUK BEGEDIL yg ku kirimkan kat opismet aku di pasar tani dpn opeh aku.

Mcm besa aku mkn kat pantry sambil baca paper.
(Oh.. FYI... waktu mkn mmg aku kena ada bahan bacaan.. even xblh belek or else, aku akan tgk gambo @ baca iklan yg kecik2 pon jd la).

 ANOK LIPAS

Tgh syok mkn nih, mee dh abis.. tggu nak ratah ayam je.. tetiba.... ceng ceng ceng... aku nampak sesuatuhhh!
I tot "serpihan2" begedil.. tp aku belek2... huwaaaa LIPAS LIPASSSS... IT'S SO CALLED ANAK LIPASSSS!  Rasa mcm nak muntah tp xblh pulok... as bukti aku terus kuar pantry pi tunjuk kat 5 6kwn aku... yeeeeek!

Sorg kwn tu suroh aku bwk blk ke gerai tu tp aku mls le pulok, takot dia tak caya.. kotnya dia kata "adik ni sj je tu buh lipas dlm sup kami".. aiyaks..

Klik gambo ni utk gambo tgk KEJELASAN BULU2 LIPAS TU.. NGEH NGEH~

Acceli aku slalu beli le kat gerai tu.. seminggu skali je pon..
tp memikirkan "brapa ekor dh aku telan nih?  Ntah2 di gaul skali dlm begedil tu.. yuck"

Itulah tragedi mee sup lipas.. uweekk!

3 comments:

saya_arief said...

bahaye seyh...

whooz said...

suka benar serangga2 ni kat makanan ko ye :D

deidaa said...

arief- huhu tu le, sebbaik x keracunan.

ziana- bkn stakat serangga,
hewan lain pon suke gak kot? :))