Wednesday, 6 October 2010

Sambil nyelam blup blup blup


.............. bleh gi kursus a.k.a bley tgk tempat org!

Xsangke plak aku apply kursus kali ni dpt plak.
Biasa2 kalo apply thru HR, bnyak plak alasan itu ini.

Ok ah this time kena gi kursus 
KETERAMPILAN DIRI & PENAMPILAN ANGGUN di Penang
pada 6-8/2010.
Blk opis ni xde maknanya aku nak anggun2 bagai hihi.

Going to kursus yeaaa!
(will miss all my opismet yg suke membuli ku nyiahahah).

4 comments:

Emy said...

bestnyer.. aku kt sini jgn harap ler dpt g jauh2.. semua latihan ada kt dalam ni jgk!! bos2 jek merasa kuar..

shuweet said...

mek, kali ni kursus ke mana pulop?? selamat berkursus ye

deidaa said...

emy- aish biar btol?
takkan ujung2 thn xde peruntukan utk buat kursus kat luar?
Kitorg nak naik air asia pon bleh claim (tp kalo kementerian dh sediakan transport tp gatai2 naik flight tu mmg xleh claim la) :P
Aku xsuka gi kursus awl2 thn psl dorg wat kursus dlm2 opis je.. ujung2 thn baru best blh kuar hihi.

mimie- kat tanjung bungah beach resort, penang :D

Anonymous said...

hello!This was a really outstanding blog!
I come from milan, I was luck to discover your topic in google
Also I get a lot in your blog really thanks very much i will come daily